Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2 Mavi Çelik Tasarımı RustyDesign p3 2024-02-16

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan RustyWrist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yt2 official diyorsn tamamda yt2 ben oynarken beyaz çelik alırken oyunda sen o zaman item dizmeyi bile bilmiyordun şimdi sen koskoca bi develop oldugunu sanıyon fakat bir şey bilmiyorsun hocam iyi forumlar. feyz al beni sende dierleri gibi :) yakında açıcagımız 94 99 svnin unpackını yap ne istersen vericem
bu kin bu öfke bu nefret nerden geliyo :D adem çevik olduğunu bilmiyoz sanki :D birde ses değiştirmiş programla :P
ben item dizmeyi bilmiyorum öylemi xd sen ne biliyorsun hani bilgi fışkırıyo laf etmek olmaz sarıya boyanmış etc yi paylaşıp sarı çelikler felan paylaşmak dışında ;) bir adet sistem bile paylaştın mı şu forumda allah rızası için söyle :D 94-99 aççaksınız (sözde) hala server açık değil sadece hava yapıyorsun bide gelmiş yorum yazma cüretinde bulunuyorsun yorumdada birşey demedim hani övdüm sizin gibileri övmekde suç :D
neyse kolay gelsin minik adam ;)

bu kin bu öfke bu nefret nerden geliyo :D adem çevik olduğunu bilmiyoz sanki :D birde ses değiştirmiş programla :p
ben item dizmeyi bilmiyorum öylemi xd sen ne biliyorsun hani bilgi fışkırıyo laf etmek olmaz sarıya boyanmış etc yi paylaşıp sarı çelikler felan paylaşmak dışında ;) bir adet sistem bile paylaştın mı şu forumda allah rızası için söyle :D 94-99 aççaksınız (sözde) hala server açık değil sadece hava yapıyorsun bide gelmiş yorum yazma cüretinde bulunuyorsun yorumdada birşey demedim hani övdüm sizin gibileri övmekde suç :D
neyse kolay gelsin minik adam ;)
rencide edici cümleler kuruyorsun sanal alemin var olan kralları oyuncuları geçmişte iz bırakanı her zaman biz olduk sen wareze düşen sistemleri düzenleyip paylaş ve ben yaptım de olmadı git farklı yabancı forumlardan birşeyler al burda paylaş eğer ona bilgi diyorsan bugün 50gb ta yakın bir arşiv bırakayım :) yakında açıcagımız serverde packı açmayı deil unpack bile yaparsan oyunda var olan ücretli eşyalardan sana beleşe vericeğim.
metinşah oynayan türemelerden birisin kaale almıyorum dostum hiç bir oyunculuk konusunda başarın yoktur bundanda eminim sadece kendini bir files yapımcısı yerine koyma tribindesin. benim ilgi alanımda bir files yapımcısı düzenleyicisi olmadı benim alanım belli . siber güvenlik - yazılım - ve pack düzenleme fakat onu eğlence amaçlı yapıyorum kapiş :) eğer içinde bir acı varsa yaz.

Teşekkürler.

rencide edici cümleler kuruyorsun sanal alemin var olan kralları oyuncuları geçmişte iz bırakanı her zaman biz olduk sen wareze düşen sistemleri düzenleyip paylaş ve ben yaptım de olmadı git farklı yabancı forumlardan birşeyler al burda paylaş eğer ona bilgi diyorsan bugün 50gb ta yakın bir arşiv bırakayım :) yakında açıcagımız serverde packı açmayı deil unpack bile yaparsan oyunda var olan ücretli eşyalardan sana beleşe vericeğim.
metinşah oynayan türemelerden birisin kaale almıyorum dostum hiç bir oyunculuk konusunda başarın yoktur bundanda eminim sadece kendini bir files yapımcısı yerine koyma tribindesin. benim ilgi alanımda bir files yapımcısı düzenleyicisi olmadı benim alanım belli . siber güvenlik - yazılım - ve pack düzenleme fakat onu eğlence amaçlı yapıyorum kapiş :) eğer içinde bir acı varsa yaz.
tamam tamam kral sizsiniz :D yazdığını bile okumaya üşendim :d sen bidaha bişey yazma asğdfjapsdfjadfaslğdj

demek istediğim kendini birşey biliyorum diye avut ben bilgiliyim demedim sen beni küçük görüyorsun ama sen gözümde küçüksün keyfine bak boş yapma :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri