- Konular
- 45
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 186
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 99
- DevLira
- -42
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bu kin bu öfke bu nefret nerden geliyoyt2 official diyorsn tamamda yt2 ben oynarken beyaz çelik alırken oyunda sen o zaman item dizmeyi bile bilmiyordun şimdi sen koskoca bi develop oldugunu sanıyon fakat bir şey bilmiyorsun hocam iyi forumlar. feyz al beni sende dierleri gibiyakında açıcagımız 94 99 svnin unpackını yap ne istersen vericem
adem çevik olduğunu bilmiyoz sanki
birde ses değiştirmiş programla 
ben item dizmeyi bilmiyorum öylemi xd sen ne biliyorsun hani bilgi fışkırıyo laf etmek olmaz sarıya boyanmış etc yi paylaşıp sarı çelikler felan paylaşmak dışında
bir adet sistem bile paylaştın mı şu forumda allah rızası için söyle
94-99 aççaksınız (sözde) hala server açık değil sadece hava yapıyorsun bide gelmiş yorum yazma cüretinde bulunuyorsun yorumdada birşey demedim hani övdüm sizin gibileri övmekde suç
neyse kolay gelsin minik adam

- Konular
- 39
- Online süresi
- 4h 43m
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 295
- DevLira
- 24
rencide edici cümleler kuruyorsun sanal alemin var olan kralları oyuncuları geçmişte iz bırakanı her zaman biz olduk sen wareze düşen sistemleri düzenleyip paylaş ve ben yaptım de olmadı git farklı yabancı forumlardan birşeyler al burda paylaş eğer ona bilgi diyorsan bugün 50gb ta yakın bir arşiv bırakayımbu kin bu öfke bu nefret nerden geliyoadem çevik olduğunu bilmiyoz sanki
birde ses değiştirmiş programla
ben item dizmeyi bilmiyorum öylemi xd sen ne biliyorsun hani bilgi fışkırıyo laf etmek olmaz sarıya boyanmış etc yi paylaşıp sarı çelikler felan paylaşmak dışındabir adet sistem bile paylaştın mı şu forumda allah rızası için söyle
94-99 aççaksınız (sözde) hala server açık değil sadece hava yapıyorsun bide gelmiş yorum yazma cüretinde bulunuyorsun yorumdada birşey demedim hani övdüm sizin gibileri övmekde suç
neyse kolay gelsin minik adam![]()
yakında açıcagımız serverde packı açmayı deil unpack bile yaparsan oyunda var olan ücretli eşyalardan sana beleşe vericeğim.metinşah oynayan türemelerden birisin kaale almıyorum dostum hiç bir oyunculuk konusunda başarın yoktur bundanda eminim sadece kendini bir files yapımcısı yerine koyma tribindesin. benim ilgi alanımda bir files yapımcısı düzenleyicisi olmadı benim alanım belli . siber güvenlik - yazılım - ve pack düzenleme fakat onu eğlence amaçlı yapıyorum kapiş
eğer içinde bir acı varsa
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yaz.- Katılım
- 21 Mar 2019
- Konular
- 22
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 16h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 129
- DevLira
- 18
Teşekkürler.
- Konular
- 45
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 186
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 99
- DevLira
- -42
tamam tamam kral sizsinizrencide edici cümleler kuruyorsun sanal alemin var olan kralları oyuncuları geçmişte iz bırakanı her zaman biz olduk sen wareze düşen sistemleri düzenleyip paylaş ve ben yaptım de olmadı git farklı yabancı forumlardan birşeyler al burda paylaş eğer ona bilgi diyorsan bugün 50gb ta yakın bir arşiv bırakayımyakında açıcagımız serverde packı açmayı deil unpack bile yaparsan oyunda var olan ücretli eşyalardan sana beleşe vericeğim.
metinşah oynayan türemelerden birisin kaale almıyorum dostum hiç bir oyunculuk konusunda başarın yoktur bundanda eminim sadece kendini bir files yapımcısı yerine koyma tribindesin. benim ilgi alanımda bir files yapımcısı düzenleyicisi olmadı benim alanım belli . siber güvenlik - yazılım - ve pack düzenleme fakat onu eğlence amaçlı yapıyorum kapişeğer içinde bir acı varsa
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.yaz.
yazdığını bile okumaya üşendim :d sen bidaha bişey yazma asğdfjapsdfjadfaslğdj- Katılım
- 2 Nis 2019
- Konular
- 39
- Online süresi
- 4h 43m
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 295
- DevLira
- 24
demek istediğim kendini birşey biliyorum diye avut ben bilgiliyim demedim sen beni küçük görüyorsun ama sen gözümde küçüksün keyfine bak boş yapma 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)