BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Metin2 Mavi Çelik Tasarımı RustyDesign p3 2024-02-16

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan RustyWrist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

demek istediğim kendini birşey biliyorum diye avut ben bilgiliyim demedim sen beni küçük görüyorsun ama sen gözümde küçüksün keyfine bak boş yapma :)
Boş yapmadım sadece seni övdüm :D üstelik hiçbirşeyde demedim , kendimi bişey bildiğim veya yükseklerde gördüğümde yok çünkü biliyorum ki bendende daha iyileri var bu forumda ve sende bence kendini yükseklerde görmemelisin dikkat et günün birinde senden daha iyilerine toslama ;)
adres vermişsin facebook adresim diye :D o facebook adresini sana verende benim üstelik ;) ne bu abilik taslamalar felan belki yaşın gelmiş 23-25 fakat hala adam olamamışsın be adem :) saygılı olmayı öğreneceksin karşındaki kişilere karşı ;) bak hala içinden diyorsundur beni küçümsüyor beni küçük görüyor diye fakat öyle birşey yok sen kendine öyle diye diye kendini kandırıyorsun :) ben karşımdaki kişiyi üstelik seni neden dışlayayım ? :D bunun için bana bir nedenle gel başka birşey demeden çekip giderim ama öyle birşey inanki yok adem ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri