Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bineklerin geriye atma ve senkronizasyon sorunu çözümü

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

gr1MVQ.jpg
hacı HP markasını bas sonra %200 max_hp_pct bonuslu edit item yap ve takınca hiçbir etkisinin olmadığını görüp hayal kırıklığına uğrayacaksın :D

hacı HP markasını bas sonra %200 max_hp_pct bonuslu edit item yap ve takınca hiçbir etkisinin olmadığını görüp hayal kırıklığına uğrayacaksın :D
O sorunu bn tesadüfen fark etmiştimde bnm acimdan hersey parayla dönüyo ucretli hallettirmistim önüme gelene bişey sorma huyum pek yok diye yazmadım biyere biri çözmeyi başarabilirse aktif proje sahiplerine yarar sağlayacaktır

Eline Emeğine Sağlık Paylaşım İçin Teşekkürler.

O sorunu bn tesadüfen fark etmiştimde bnm acimdan hersey parayla dönüyo ucretli hallettirmistim önüme gelene bişey sorma huyum pek yok diye yazmadım biyere biri çözmeyi başarabilirse aktif proje sahiplerine yarar sağlayacaktır
fakir savar umutsuzinsan hesabına noldu :D

fakir savar umutsuzinsan hesabına noldu :D
Ceza aldı herzamanki haller fjfjdidoggi 20 hesaptan şimdilik 4 tanesi gg dkfkfk spoiler vermiş oldum :D bi süre yargı dağıtamıycaz fakirlere

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri