Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Won Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ugur1043
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ugur1043

Level 4
TM Üye
Konular
11
Online süresi
1d 4h
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 8 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
109
MmoLira
327
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar
Uzun bir aradan sonra oyuna tekrar döndüm daha öncesinde amatörce ilgileniyordum.Şimdi benim sorum şurada benim kurdurmuş olduğum serverda won sistemi yok won sistemini eklemek istiyorum baktım forumumuzda bu konu çıktı:
https://forum.turkmmo.com/konu/3496530-won-sistemi-offical/

Buradan arkadaşımız sağolsun indirme linki vs sorunsuz vermiş ama ben yeni başladığım için o dosyaları atmadan önce hangilerinde değişiklik yapacağımı tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum.
Mesela:
tables.h adlı dosya var arkadaş galiba bununla alakalı bir düzenleme yapıp mysql player tablosunda myshop_pricelist kısmına atmamı istemiş değişiklik yapmak için tıkladığımda otomatik visual studio 2017 başlatılıyor ama dosyayı açamıyorum hata veriyor
şimdi sorularım şöyle
1-)Bu arkadaşın açtığı konunun yorumlarına baktım eksikmiş ama çalışıyormuş galiba yorumlarda sistemi tamamlayıp yaptığını söyleyen bir arkadaşa mesaj attım cevap gelmedi daha.Kısaca bildiğiniz won sistemini detaylı gösteren(Bu dosya türleriyle hiç uğraşmadığım için işleyişi bir kere görsem yeterli olacaktır.) anlatım var mıdır?
2-) .cpp c++ dosyaları biliyorum onu vs te açıyorum ama .h nasıl olacak paket mi yüklemem gerekecek değişiklik nasıl yapacağım?
3-) Orada python dosyaları var indirilen dosyalarda arkadaş zaten python dosyalarını nasıl ayarlamamız gerektiğiyle ilgili bilgi vermiş ama yeni bakan birisi için benim gibi birisi için yeterli değil mesela şöyle yazmış python güncelleme adlı spoiler ın altına
Not : app.ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM eklentisi olmayanlar PythonApplicationModule.cpp eklesinler
Ne demek yani bu hangi programda olmalı bu eklenti ayrıca o indirmemizi istediği rar ın içinde 3 dosya var Client,Server,Source Client dosyaları içinde .py dosyaları var ama Source altında bir Client yazan dosya daha var orada userinterface içinde PythonApplicationModule.cpp şimdi bu dosyayı eksikse kullanalım diye mi vermiş yoksa normalde de kullanacak mıyız?

Bana detaylandırılmış şekilde bir anlatım veya yardımcı olabilecek birisi var mı?Bir kere görsem dosya düzenlemelerini direk işin mantığını oturturum diye düşünüyorum bu muhtemelen server fileslarına ilk bir şey ekleyip çıkartmam oyun içinde :) ondan yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:

Yeni başlayan birisi için bu tip büyük sistemlerden ziyade daha küçük sistemler ve ya fix atmak daha mantıklı, ayrıca konuya bakmadım ama paylaşılan büyük sistemler genelde eksik oluyor.

Clientsrc 'deki PythonApplicationModule.cpp dosyasında 'app.' diye arama yaparsan anlarsın, definelerle Python un ilişkisi kuran source dosyası bu.

Sistemlerde verilen dosya ile kendi dosyaların arasında kodları düzenlemen lazım. Mesela packet.h da değişiklik yapmanı söylüyorsa kendi sourcendeki packet.h dosyasını açıp değişiklikleri yapman gerekiyor.

Yeni başlayan birisi için bu tip büyük sistemlerden ziyade daha küçük sistemler ve ya fix atmak daha mantıklı, ayrıca konuya bakmadım ama paylaşılan büyük sistemler genelde eksik oluyor.

Clientsrc 'deki PythonApplicationModule.cpp dosyasında 'app.' diye arama yaparsan anlarsın, definelerle Python un ilişkisi kuran source dosyası bu.

Sistemlerde verilen dosya ile kendi dosyaların arasında kodları düzenlemen lazım. Mesela packet.h da değişiklik yapmanı söylüyorsa kendi sourcendeki packet.h dosyasını açıp değişiklikleri yapman gerekiyor.

Açıkçası dosyalara büyük olsada değişiklik yapmalara vs yazılımdan dolayı belki hızlı aşina olabilirim ama yinede dediğin gibi yapmayı tercih edeceğim.Demek istediklerini anladım evet biraz daha küçük sistemler ile başlasam daha iyi olur yürümeyi öğrenmeden koşmak için uğraşmaya gerek yok ama yinede detaylı anlatım videosu yada konusu olan varsa atarsa sevinirim:)

Peki kurmamı önereceğin küçük sistemler söyleyebilir misiniz hem benim içinde başlangıç aşaması olur
Ve fix atmak dedin direk dikkatimi çektin onada örnekler verebilir misin benim boyumu aşmayacak şekilde araştırıp onlar fileslarımda fixli değilse yapıp öğrenmek isterim
Tekrardan yardımcı olduğun için teşekkür ederim :)

Peki kurmamı önereceğin küçük sistemler söyleyebilir misiniz hem benim içinde başlangıç aşaması olur

Bu sistem ile başlayabilirsin.
Ve fix atmak dedin direk dikkatimi çektin onada örnekler verebilir misin benim boyumu aşmayacak şekilde araştırıp onlar fileslarımda fixli değilse yapıp öğrenmek isterim

'metin2 c++ fix' diye aratırsan birçok fix bulabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri