ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu dediğini not aldım eklemeye çalışacağım.
Tamamdır teşekür ederim ben şimdilik istediğim cevapları aldım konuyu kapatabiliriz.
Yeni başlayan birisi için bu tip büyük sistemlerden ziyade daha küçük sistemler ve ya fix atmak daha mantıklı, ayrıca konuya bakmadım ama paylaşılan büyük sistemler genelde eksik oluyor.
Clientsrc 'deki PythonApplicationModule.cpp dosyasında 'app.' diye arama yaparsan anlarsın, definelerle Python un ilişkisi kuran source dosyası bu.
Sistemlerde verilen dosya ile kendi dosyaların arasında kodları düzenlemen lazım. Mesela packet.h da değişiklik yapmanı söylüyorsa kendi sourcendeki packet.h dosyasını açıp değişiklikleri yapman gerekiyor.
Peki kurmamı önereceğin küçük sistemler söyleyebilir misiniz hem benim içinde başlangıç aşaması olur
Ve fix atmak dedin direk dikkatimi çektin onada örnekler verebilir misin benim boyumu aşmayacak şekilde araştırıp onlar fileslarımda fixli değilse yapıp öğrenmek isterim
Bu dediğini not aldım eklemeye çalışacağım.
Tamamdır teşekür ederim ben şimdilik istediğim cevapları aldım konuyu kapatabiliriz.'metin2 c++ fix' diye aratırsan birçok fix bulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?