HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
RX570 ekran kartım ile gelen Amd Rewards oyun kodumu satıyorum.Almak isteyen üyeler aşağıdaki kriterlere dikkat etmelidirler aksi takdirde kod aktif olmayacaktır;
1) Kodu aktif etmek için sistemde aşağıdaki donanımlardan biri yüklü olmalı ve tarayıcınızın donanım hızlandırma ayarı açık olmalıdır.Kodu 1 kere aktif ettikten sonra herhangi bir ekran kartı ile kullanmaya devam edebilirsiniz bu işlem sadece 1 seferlik.
- AMD Radeon RX Vega
- AMD Radeon RX 590
- AMD Radeon RX 580
- AMD Radeon RX 570
3) Bu linkten kayıt olarak kodu açılan sayfaya girip oyunlarınızı alabilirsiniz.
4) Kod, 6 Nisan 2019'a kadar geçerlidir.Bu tarihe kadar kodu kullanmazsanız otomatik olarak iptal olacaktır.
Oyunların Steam fiyatları;
*RESIDENT EVIL 2: 399 TL
*Devil May Cry 5: 399 TL
*Tom Clancy’s The Division® 2: 390 TL
İstediğim fiyat: 200 TL'dir.
Son düzenleme:
Merhabalar,
Satışlarınızı artırmak için iki tavsiyem var.
İlk olarak ilanınızı turkmmo.com'a ait olan oyunalisveris.com'dada paylaşarak daha çok kişiye ulaşabilirsiniz.
Buradan yardım alabilirsiniz : Oyunalisveris.com İlan Oluşturmak
İlanı açtıktan sonra foruma ekleyerek, daha güvenli bir satıcı konumuna gelebilirsiniz.
Buradan yardım alabilirsiniz : Oyunalisveris.com'da bulunan ilanını Turkmmo'da konu olarak açmak ve Doğru Önek Seçimi
Satışlarınızı artırmak için iki tavsiyem var.
İlk olarak ilanınızı turkmmo.com'a ait olan oyunalisveris.com'dada paylaşarak daha çok kişiye ulaşabilirsiniz.
Buradan yardım alabilirsiniz : Oyunalisveris.com İlan Oluşturmak
İlanı açtıktan sonra foruma ekleyerek, daha güvenli bir satıcı konumuna gelebilirsiniz.
Buradan yardım alabilirsiniz : Oyunalisveris.com'da bulunan ilanını Turkmmo'da konu olarak açmak ve Doğru Önek Seçimi
Forum dışına satılmıştır.
Bu sebepten ötürü kapatılmıştır.
İyi forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)