Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

C# - TR Tipi AutoPatcher SRC (MD5 Kontrollü) 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

paylaşım için teşekkürler.
yeri geldiğinde bütün oyunun src sini bilen şahıs bunda takılıyor. İnteresting...
yeri geldiğinde bütün her şeyi bildiğini zanneden şahıs burada millete laf atıyor. interesting

yeri geldiğinde bütün oyunun src sini bilen şahıs bunda takılıyor. İnteresting...
İyi oku çocuk, Seni gram önemsemiyorum kimsin nesin umrumda bile değilsin. Ben Harita ve Site tasarımcısıyım. Yazılım benim işim değil ve 2 yazılım ile uğraşıyorum. "SOURCE BUILD ETMEK YAZILIM BİLMEK DEĞİLDİR." Ne zoruna gitti'de yıllar sonra mesajımı alıntılıyorsun anlamıyorum. Yaptığın yorumları gram takmıyorum varlığını bile gram takmıyorum. Forumdaki geliştiriciyim diye takılan insanlarıda gram umrumda değil/değilsiniz. Ben kendi işime ve ekmeğime bakarım siz ise sadece maydanoz olursunuz. Anlayacağın dilden'de konuşurdumda etik değil. Şimdi cevap versen bile okumayacağım. Yorumun kaldırılıp kaldırılmayacağıda gram umrumda değil. Boşa nefes alıyorsun ve benden uzakta nefes almaya devam edin.

Paylaşım için teşekkürler

Metin2 source build etmek ne zamandan beri büyük bir şey oldu ? metin2 bir oyun ve kaynak dosyalarını derlemek ve onları düzenliyor olabilmek seni yazılımdan anlıyorsun demeye yarar biliyorsun demeye değil. Tüm büyük eklentilerin dökümantasyonlarını boşuna yapıyorlar o zaman. . İnsan gibi nasıl kullanılacağını sormuş kendisinin zamanı olmayabilir direk derlemek isteyebilir kurcalamak istemeyebilir seni neden ilgilendiriyor. Nasıl kullanılacağını sormak ayıp değil bunu böyle göstermen de bir şey bilmediğinin bir kanıtı. Normalde yorum yapmıyorum ama çok irite etti yorumun. herkese iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri