- Konular
- 123
- Çözüm
- 25
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 1,255
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 8,568
- DevLira
- -19
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Altyapı olarak Sanchez source vardı, minik pencerede onu kullanmıştım zamanında eski sürümü gibi birşey bu. Ama işinizi görür, geliştirmek isterseniz src zaten linkte.
Web klasöründeki aXs.php dosyası liste.txt'yi oluşturmak için var. Packları direkt siteye yüklediğinizde MD5 listesini liste.txt'ye yazar, autopack oradan çeker.
Eski hali olduğu için tam hatırlamıyorum ama sanchezin srcde yüksek boyutları kontrol edemeyip indirmeme sorunu vardı bundakinde hala duruyormu hatırlamıyorum.
Gerekli yerleri Common.cs içinden değiştirebilirsiniz
Patcher Görünümü (Resources içinde bg_arkaplan.jpg'den çeker isteğine göre düzenle işte. PSD'de verdim arşiv içinde, orta kısmı iframe psd içinden onuda ayrı olarak kesip Web'e atarsınız)
Web klasöründeki aXs.php dosyası liste.txt'yi oluşturmak için var. Packları direkt siteye yüklediğinizde MD5 listesini liste.txt'ye yazar, autopack oradan çeker.
Eski hali olduğu için tam hatırlamıyorum ama sanchezin srcde yüksek boyutları kontrol edemeyip indirmeme sorunu vardı bundakinde hala duruyormu hatırlamıyorum.
Gerekli yerleri Common.cs içinden değiştirebilirsiniz
Patcher Görünümü (Resources içinde bg_arkaplan.jpg'den çeker isteğine göre düzenle işte. PSD'de verdim arşiv içinde, orta kısmı iframe psd içinden onuda ayrı olarak kesip Web'e atarsınız)
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
İyi oku çocuk, Seni gram önemsemiyorum kimsin nesin umrumda bile değilsin. Ben Harita ve Site tasarımcısıyım. Yazılım benim işim değil ve 2 yazılım ile uğraşıyorum. "SOURCE BUILD ETMEK YAZILIM BİLMEK DEĞİLDİR." Ne zoruna gitti'de yıllar sonra mesajımı alıntılıyorsun anlamıyorum. Yaptığın yorumları gram takmıyorum varlığını bile gram takmıyorum. Forumdaki geliştiriciyim diye takılan insanlarıda gram umrumda değil/değilsiniz. Ben kendi işime ve ekmeğime bakarım siz ise sadece maydanoz olursunuz. Anlayacağın dilden'de konuşurdumda etik değil. Şimdi cevap versen bile okumayacağım. Yorumun kaldırılıp kaldırılmayacağıda gram umrumda değil. Boşa nefes alıyorsun ve benden uzakta nefes almaya devam edin.yeri geldiğinde bütün oyunun src sini bilen şahıs bunda takılıyor. İnteresting...
Teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 131
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 6mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 615
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 7,258
- DevLira
- 6
Teşekkürler
- Konular
- 883
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 6m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 882
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 248
- MmoLira
- 290
- DevLira
- -118
Mmolira ne alaka
- Konular
- 123
- Çözüm
- 25
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 1,255
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 8,568
- DevLira
- -19
aman be püh sana kaldırdımMmolira ne alaka
- Konular
- 883
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 6m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 882
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 248
- MmoLira
- 290
- DevLira
- -118
Nasil oyle bir ozellik varsa tum konularimi oyle yapacagim para yok para lazim iş yok guç lazim para var iş var para lazim guç var para lazim degil is lazimaman be püh sana kaldırdım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...