melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

C# - TR Tipi AutoPatcher SRC (MD5 Kontrollü) 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

paylaşım için teşekkürler.

yeri geldiğinde bütün her şeyi bildiğini zanneden şahıs burada millete laf atıyor. interesting

1 ayda hepinizi sollayıp geçtiğimde ki kuyruk acısı devam ediyor güzel.

İyi oku çocuk, Seni gram önemsemiyorum kimsin nesin umrumda bile değilsin. Ben Harita ve Site tasarımcısıyım. Yazılım benim işim değil ve 2 yazılım ile uğraşıyorum. "SOURCE BUILD ETMEK YAZILIM BİLMEK DEĞİLDİR." Ne zoruna gitti'de yıllar sonra mesajımı alıntılıyorsun anlamıyorum. Yaptığın yorumları gram takmıyorum varlığını bile gram takmıyorum. Forumdaki geliştiriciyim diye takılan insanlarıda gram umrumda değil/değilsiniz. Ben kendi işime ve ekmeğime bakarım siz ise sadece maydanoz olursunuz. Anlayacağın dilden'de konuşurdumda etik değil. Şimdi cevap versen bile okumayacağım. Yorumun kaldırılıp kaldırılmayacağıda gram umrumda değil. Boşa nefes alıyorsun ve benden uzakta nefes almaya devam edin.
Susam. Ne demek istediğimi sen benden daha iyi biliyorsun ben src build etmekten mi bahsediyorum. Source ne bi onu öğren. Yeri geldiğinde şöyle şöyle biliyorum diye geçiniyordun. Şu forumda ki çoğu kişi adminler dahil senin ne tür susam olduğunu biliyor boş yapma ikile.
Metin2 source build etmek ne zamandan beri büyük bir şey oldu ? metin2 bir oyun ve kaynak dosyalarını derlemek ve onları düzenliyor olabilmek seni yazılımdan anlıyorsun demeye yarar biliyorsun demeye değil. Tüm büyük eklentilerin dökümantasyonlarını boşuna yapıyorlar o zaman. . İnsan gibi nasıl kullanılacağını sormuş kendisinin zamanı olmayabilir direk derlemek isteyebilir kurcalamak istemeyebilir seni neden ilgilendiriyor. Nasıl kullanılacağını sormak ayıp değil bunu böyle göstermen de bir şey bilmediğinin bir kanıtı. Normalde yorum yapmıyorum ama çok irite etti yorumun. herkese iyi forumlar..
Sen niye karışıyorsun susam? Sana birşey diyen mi oldu? src derken sadece sen build etmek olarak algılıyorsan git bu işlerle uğraşma. Kaynak kodlarını anlamaktan bahsediyorum. Şahıs yeri geldiğinde metin2 yi şöyle biliyorum sistemleri böyle yazıyorum diye geçiniyordu o yüzden dedim ben, git az ötede kuyruk acını çek yanımda çekme.

Konu için teşekkürler ama işlemciyi %100 kullanıyor, GF nin otopack sistemi cpu hiç tüketmez.

Paylaşım İçin teşekkürler

Konu için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri