- Konular
- 214
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 919
- Altın Konu
- 10
- TM Yaşı
- 5 Yıl 7 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 203
- MmoLira
- 11,690
- DevLira
- 249
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 1,566
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,468
- Altın Konu
- 122
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- -119
- DevLira
- 80
Eline Sağlık, Paylaşım İçin Teşekkürler 

- Konular
- 25
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 22d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 6,111
- DevLira
- 27
Altyapı olarak Sanchez source vardı, minik pencerede onu kullanmıştım zamanında eski sürümü gibi birşey bu. Ama işinizi görür, geliştirmek isterseniz src zaten linkte.
Web klasöründeki aXs.php dosyası liste.txt'yi oluşturmak için var. Packları direkt siteye yüklediğinizde MD5 listesini liste.txt'ye yazar, autopack oradan çeker.
Eski hali olduğu için tam hatırlamıyorum ama sanchezin srcde yüksek boyutları kontrol edemeyip indirmeme sorunu vardı bundakinde hala duruyormu hatırlamıyorum.
Gerekli yerleri Common.cs içinden değiştirebilirsiniz
Patcher Görünümü (Resources içinde bg_arkaplan.jpg'den çeker isteğine göre düzenle işte. PSD'de verdim arşiv içinde, orta kısmı iframe psd içinden onuda ayrı olarak kesip Web'e atarsınız)
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
virus
its falsepositive but its virus.- Katılım
- 22 Haz 2018
- Konular
- 25
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 22d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 6,111
- DevLira
- 27
after compile -Altyapı olarak Sanchez source vardı, minik pencerede onu kullanmıştım zamanında eski sürümü gibi birşey bu. Ama işinizi görür, geliştirmek isterseniz src zaten linkte.
Web klasöründeki aXs.php dosyası liste.txt'yi oluşturmak için var. Packları direkt siteye yüklediğinizde MD5 listesini liste.txt'ye yazar, autopack oradan çeker.
Eski hali olduğu için tam hatırlamıyorum ama sanchezin srcde yüksek boyutları kontrol edemeyip indirmeme sorunu vardı bundakinde hala duruyormu hatırlamıyorum.
Gerekli yerleri Common.cs içinden değiştirebilirsiniz
Patcher Görünümü (Resources içinde bg_arkaplan.jpg'den çeker isteğine göre düzenle işte. PSD'de verdim arşiv içinde, orta kısmı iframe psd içinden onuda ayrı olarak kesip Web'e atarsınız)
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...