- Konular
- 2,051
- Çözüm
- 236
- Online süresi
- 6mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 392
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oncelikle herkes yorum hakina fikrini soyleme hakina sahiptir yalniz o degildir asalayici cumleler kurmak colukcocuk diyen arkadas hakimda bu tur konusma hakini ben sana vermedim saygisizlik ve terbiye cerceveni koru en fazla yasin 25 tir gelmis burda cocuk diyon insanlarin yasini bilmeden yorum yapma ve hadini bil. Herkes konu hakinda yorum yapabilir fakat hadini asmamak sureti ile.YAZIKLAR OLSUN BU TARZ İNSANLAR YUZUNDEN PIYASADA COCUK SAYISI ÇOĞALIYOR
sayk0liks
Yerini hadini bil. Herkese iyi forumlar.
- Konular
- 26
- Çözüm
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Bence forum dediğin insanların emek verdiği şeyleri paylaşmak değildir.Oncelikle herkes yorum hakina fikrini soyleme hakina sahiptir yalniz o degildir asalayici cumleler kurmak colukcocuk diyen arkadas hakimda bu tur konusma hakini ben sana vermedim saygisizlik ve terbiye cerceveni koru en fazla yasin 25 tir gelmis burda cocuk diyon insanlarin yasini bilmeden yorum yapma ve hadini bil. Herkes konu hakinda yorum yapabilir fakat hadini asmamak sureti ile.
sayk0liks
Yerini hadini bil. Herkese iyi forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...