- Konular
- 1,188
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 26d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 2,736
- Altın Konu
- 32
- Başarım Puanı
- 344
- MmoLira
- 18,939
- DevLira
- 90
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Waryong2 tanıtım indexi tarafımca çekilmiş, özenle hazıranmış ve kendi sunucumda test edilip paylaşıma sunulmuştur. Özel olarak tasarlanmış, global erişime açık gelişmiş bir Metin2 pvp server tanıtım indexidir. Bu tanıtım indexinin diğer türk sunucularında kullanılan indexlere nazaran en dikkat çekici özelliği, sadece tek dil ile sınırlı kalmaması ve tam 11 farklı dili desteklemesidir. Türkçe, Arapça, İngilizce, Almanca, Lehçe, Rumence, İspanyolca, Rusça, Portekizce, İtalyanca ve Macarca dil seçenekleriyle Waryong2 tanıtım indexi, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları tek bir merkezde birleştirir.
Kullanıcı dostu modern arayüzü, profesyonel sunum yapısı ve akıcı sistemi sayesinde hem sunucu sahipleri hem de ziyaretçiler için kusursuz bir deneyim sunar. Waryong2 indexi, görsel estetik ile fonksiyonelliği bir araya getirerek sunucunuzu en etkili şekilde tanıtmak için tasarlanmıştır. Sunucu bilgileri, etkinlikler, sistem özellikleri ve topluluk bağlantıları her dilde özel olarak düzenlenmiş içeriklerle sunulur.
Global Metin2 topluluğuna hitap eden bu tanıtım platformu, uluslararası oyuncuları hedefleyen sunucu sahipleri için ideal bir çözümdür. Eğer sunucunuzu sadece yerel değil, küresel oyunculara ulaştırmak istiyorsanız Waryong2 tanıtım indexi ile profesyonel, şık ve çok dilli bir tanıtım sizi bekliyor!
Herhangi bir admin paneline ihtiyaç duymadan basit kod düzenlemeleri ile serverinize uyumlu hale getirebilirsiniz. Dosya içerisinde psd'ler ekli değildir, kendi sunucunuzun logolarını ve görsellerini kullanabilirsiniz.
GÖRSELLER ;
Kullanıcı dostu modern arayüzü, profesyonel sunum yapısı ve akıcı sistemi sayesinde hem sunucu sahipleri hem de ziyaretçiler için kusursuz bir deneyim sunar. Waryong2 indexi, görsel estetik ile fonksiyonelliği bir araya getirerek sunucunuzu en etkili şekilde tanıtmak için tasarlanmıştır. Sunucu bilgileri, etkinlikler, sistem özellikleri ve topluluk bağlantıları her dilde özel olarak düzenlenmiş içeriklerle sunulur.
Global Metin2 topluluğuna hitap eden bu tanıtım platformu, uluslararası oyuncuları hedefleyen sunucu sahipleri için ideal bir çözümdür. Eğer sunucunuzu sadece yerel değil, küresel oyunculara ulaştırmak istiyorsanız Waryong2 tanıtım indexi ile profesyonel, şık ve çok dilli bir tanıtım sizi bekliyor!
Herhangi bir admin paneline ihtiyaç duymadan basit kod düzenlemeleri ile serverinize uyumlu hale getirebilirsiniz. Dosya içerisinde psd'ler ekli değildir, kendi sunucunuzun logolarını ve görsellerini kullanabilirsiniz.
GÖRSELLER ;
Her bir görsel, tanıtım amaçlı farklı dillerde çekilmiştir.
- Konular
- 35
- Online süresi
- 29d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 497
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 1,612
- DevLira
- 12
Hoş bir görünüme sahip kullanabilirim paylaşım için teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)