ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Resimdeki Fontu Bulma

sefagenc55

bu terste bir işlik var !
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
VIP Üye
Konular
3,801
Çözüm
15
Online süresi
2mo 12d
Reaksiyon Skoru
2,606
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 12 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
444
MmoLira
-2,369
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, bu konumuzda beğendiğiniz bir resimdeki yazı fontunu nasıl bulabileceğinizi göstereceğim. Resimdeki fontu bulmak çok kolay, bu konu için bize yardımcı olacak bir site var ve bu site sayesinde resimdeki fontu bulabiliyoruz. Şimdi beğendiğimiz bir resimdeki fontu nasıl bulabiliriz onu görelim.

Ben konuyu anlatabilmek için google üzerinden şu resmi buldum bununla anlatım yapıcam.

resimdeki-fontu-bulma---turkmmo.png

Örneğin bir yerde yukarıda vermiş olduğum resmi gördünüz ve resimdeki "COOL GAMER" yazı fontu çok hoşunuza gitti yapmanız gerekenler çok basit.

Öncelikle gerekli siteye giriyoruz. Beğenmiş olduğumuz resmi bilgisayarımıza indirdikten sonra aşağıda resimde gördüğünü "Upload İmage" butonuna tıklıyoruz ve beğendiğimiz resimdeki yazı fontunu bulmak istediğimiz görseli seçiyoruz.

New-Project.jpg

Resmi siteye yükledikten sonra taralı kısımı sadece beğendiğimiz yazı fontunun olduğu kısama göre ayarlıyoruz. Aşağıdaki resimden de göreceğiniz gibi "COOL GAMER"
yazısının fontunu bulmak istediğim için sadece o kısımı taradım, ardından da "Matcherrate It!" butonuna tıklıyoruz.

New-Project1.jpg

"Matcherate It!" butonuna tıkladıktan sonra site otomatik olarak resimde bulunan fontu ve o yazı tipine benzer olanları karşımıza çıkartıyor.

New-Project2.jpg

Yukarıda gördüğünüz gibi resimdeki fontu bulduk, bu kısımda size resminizdeki benzer yazı tiplerini gösteriyor, burada resminize fontu seçerek indirebilirsiniz. Benim beğendiğim resimdeki font ise advent Bold3'müş.

Bazen bulduğu font sayısı fazla oluyor ve bu yüzden de site bize yardımcı olmak amacıyla resmimizin küçük halini sitenin alt kısmında karşılaştırma yapabilmemiz için sunuyor.

Bu siteye alternatif olarak kullanabileceğiniz başka bir siteye ihtiyaç duyarsanız aşağıdaki siteleri deneyebilirsiniz.

Uygun bölüme taşındı eline sağlık

Eline sağlık, teşekkürler. :)

Teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri