- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Günlerdir bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek birilerini arıyorum. Metin2 trde sıfırdan char kasmaya başlamak istsiyorum ama oyunun şu anki durumunda nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Gerekirse çok rahat para da yatırabilecek durumdayım ama para dahi yatırsam o yatırdığım parayla ne yapacağımı bilmiyorum. İtem veya yang konusuna değil de, bana ne yapmam gerektiğini söyleyecek, bilgi bakımından yardımcı olabilecek, rehber olabilecek bir insan evladı yok mudur? Oyuna gerçekten başlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmediğimden üç gündür başlayamıyorum
- Konular
- 180
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 1,242
- DevLira
- 24
Merhaba, Metin2 TR'nin şu anki durumu son güncellemelerden dolayı karışık. Oyun son zamanlarda sizinde anlayacağınız tabirde "Pay To Win" bir şekilde kendisini sürdürmekte. Kısa sürede güzel bir seviyeye gelmek istiyorsan sürekli Etkinlikleri takip edip, Ejderha Parası çekmen gerecektir. Son güncellemeler oyun yapısını ve oyundaki dengeleri aşırı bir şekilde bozdu, birçok kişi bu sebepten oyun sonu yaptı. Metin2 TR'nin sonunu ve gidişatını iyi bulmadığımı dile getirmek istiyorum. Sana kendi, şahsi önerim var. PvP olarak adlandırdığımız, yabancı sunucularda oynarsan emeğinin karşılığını hem maddi, hem de oyun türünden fazlasıyla alacağını düşünüyorum.
- Konular
- 494
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 2d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 363
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 875
- DevLira
- 0
Günlerdir bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek birilerini arıyorum. Metin2 trde sıfırdan char kasmaya başlamak istsiyorum ama oyunun şu anki durumunda nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Gerekirse çok rahat para da yatırabilecek durumdayım ama para dahi yatırsam o yatırdığım parayla ne yapacağımı bilmiyorum. İtem veya yang konusuna değil de, bana ne yapmam gerektiğini söyleyecek, bilgi bakımından yardımcı olabilecek, rehber olabilecek bir insan evladı yok mudur? Oyuna gerçekten başlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmediğimden üç gündür başlayamıyorum
Merhaba,
İlgili süreçte metin2 ekibi gerçekten bir süredir oyunu toplamayı başaramadı.Hem oyuncu olarak hem de güncelleme ve düzenlemeler konusunda oyuncuların istediğini tam olarak anlayıp oyuna aktarmış değiller.
Sanırım proje ekibi oldukları için pek fazla bir müdahale şansları yokmuş gibi duruyor.
Kopuk bir yapıya sahip oldukları yaptıklarının çoğunun etkisiz olmasına sebep veriyor ve durmadan oyuncu kaybediyorlar.
Ama eğer gerçekten başlamak istiyorsan turkmmo serverimiz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bir göz atmanı tavsiye ederim.- Katılım
- 15 Ara 2018
- Konular
- 45
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 186
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 99
- DevLira
- -42
Tekrar eski emeğe dönmek mi istiyorsunuzGünlerdir bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek birilerini arıyorum. Metin2 trde sıfırdan char kasmaya başlamak istsiyorum ama oyunun şu anki durumunda nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Gerekirse çok rahat para da yatırabilecek durumdayım ama para dahi yatırsam o yatırdığım parayla ne yapacağımı bilmiyorum. İtem veya yang konusuna değil de, bana ne yapmam gerektiğini söyleyecek, bilgi bakımından yardımcı olabilecek, rehber olabilecek bir insan evladı yok mudur? Oyuna gerçekten başlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmediğimden üç gündür başlayamıyorum
ozamanKonumu bekleyin bence , beklediğinize çok değecek!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)