sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu NBA 2K20 İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,207
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1c5c7b85a4c4f50fc.jpg

Lansmanından önce, NBA 2K20'nin ona karşı daha farklı olumsuz bir abartılı yanı vardı. Topluluktaki bazı kişiler tarafından "kumar dolu" olarak etiketlenen bunun tamamen doğru olmadığını söylemeliyim. Şansa dayalı yağma mekaniğini ve mikro işlemleri barındırıyor, ikincisinin asla hayranı olmadım. Ancak NBA 2K20 aynı zamanda 2K'nın daha önce yapmadığı bir hikayeyi anlatıyor ve daha geniş bir NBA 2K izleyicisine kapılarını açıyor. Tüm bunları yaparken sporun kendisine olan tutkuyu da koruyoruz.

NBA 2K20, WNBA'nın ilk kez ortaya çıkışı da dahil olmak üzere, tümü birden fazla oyun modu içeren üç ana oyun stili sunuyor. Ancak bu yılın ana modu MyCAREER. Hepimizin aşina olduğu aynı “en alttan başlama” yolculuğu. Ancak icrasına sanatsal muamele yapılmıştır. LeBron James ve Maverick Carter, içerik şirketleri SpringHill Entertainment ile birlikte benzersiz bir MyCAREER hikayesi anlatmak için 2K ile iş birliği yaptı. “Işıklar En Parlak Olduğunda” yolculuğunuzu uzun ara sahneler ve minimum oynanışla başlatan sinematik bir anlatımdır.

Başlangıç hikayenize başlamadan önce, elbette kendi karakterinizi sıfırdan oluşturacaksınız ancak aynı zamanda MyNBA2K20 uygulaması aracılığıyla yüzünüzü karakter oluşturmaya tarayabilirsiniz. Bu teknolojinin bir telefonda çalışabileceği yönündeki varsayımım gerçeğin tam tersiydi. Çok iyi aydınlatılmış alanlarda birçok denemeden sonra yüzümü hiç tarayamadım. Şans eseri, oynatıcımın eski moda yöntemle tıpkı bana benzemesini sağlayabildim.

21319b12b5ce453a7.jpg

Basketbol takımındaki genç üniversite öğrencisinden büyük yıldızlara kadar, riskler alacak, seçimler yapacak (bazıları önceden yazılmış, bazıları değil) ve bu kararların saha içinde ve dışında ilişkilerinizi nasıl etkileyeceğini öğreneceksiniz. Ama sonuçta sonuçlar pek önemli değil. Bir oyunu kazansanız da kaybetseniz de hikaye devam edecek. Gerçekten önemli olan tek şey kendi performansınızdır. Nadir oyun anlarınızda, tüm takım yerine tek başına karakter olarak nasıl oynanacağını da öğrenirsiniz. Bu bazen sinematikleri takip ederek erişim sağladığınız tüm MyCAREER özelliklerine göz atmanızı sağlayan bir eğitim modu görevi görür. Yalnızca tek kişi olarak oynamanıza rağmen, elinizden gelenin en iyisini yapmanız ve öne çıkmanız için üzerinizde çok daha fazla baskı var. Eğer geride kalırsanız insanlar bunu fark edecek ve itibarınız tehlikeye girecektir. Anlatımın tamamlanması birkaç saat sürüyor ve tamamlanması kesinlikle gerekli değil. Aynı zamanda ara sahneler de çok ağır olduğundan doğrudan aksiyona dalmak isteyenler bu filmi atlamalı. Buna tam olarak hareketli bir hikaye akışı diyemem ama bir NBA 2K oyununda farklı bir hikaye anlatımı biçimi istiyorsanız, "Işıklar En Parlak Olduğunda" oynamak için gereken zamandan vazgeçmek yerine.

Geçmişteki ve şimdiki NBA yıldızlarının yanı sıra “When The Lights Are Brightest”te üniversite danışmanınız olarak Rosario Dawson ve koçunuz olarak Idris Elba da rol alıyor. Size kız olarak oynama seçeneği sunarak cinsiyet çeşitliliğine sahip bir hikayeye de uymaması talihsiz bir durum. "Işıklar En Parlak Olduğunda" filmindeki tüm oyunculukların Motion Capture kullanılarak yapılmasının nedeni anlaşılabilir, bu da işin iki katı anlamına geliyordu. Ancak WNBA'nın 2K maçında ilk kez sahneye çıkmasıyla birlikte, gelecek yıl bir kadın basketbolcunun kendi MyCAREER öyküsüne sahip olması ancak umut edilebilir.

MyCAREER anlatıyı takip ederek devam ediyor ve ana merkez olarak Mahalle'yi merkeze alıyor. Bu geri dönen özellik, çevrimiçi oyuncuların oyuna hazırlanmak için yapmaları gereken her şeyi yapmalarına olanak tanır. Kortlarda diğer çevrimiçi oyunculara karşı antrenman yapabilir, yeni ürünler satın alabilir ve haftalık istatistiklerini artırmak için spor salonuna gidebilirler. Ayrıca pahalı olabilecek Sanal Para Birimi kullanarak istatistikleri artırabilirsiniz. Ancak benim görüşüme göre, ne yazık ki, devretmek istediğiniz yüzlerce istatistik puanını satın almanıza yardımcı olmak için Sanal Para Biriminizi artırmanın bir yolu var. Sanal Para Birimi gerçek para birimi kullanılarak satın alınabilir. Bu açıkça oyuna saatler harcamak yerine oyuncularınızın istatistiklerini hızlı bir şekilde takip edecektir. Bana eski kafalı diyebilirsiniz ama bu, oyunun veya herhangi bir oyunun benim pek rahat olmadığım bir yönü. Maalesef NBA 2K20 gibi oyunların her zaman mikro işlemlere sahip olacağı bir video oyunu kültüründe yaşıyoruz.

25ad93b30b6f46d30.png

En sevdiğim oyun modu olan MyTEAM'de de Sanal Para harcaması yapılıyor. MyTEAM bir kez daha farklı basketbol modlarında kullanmak üzere en iyi oyuncularınızdan oluşan bir deste oluşturduğunuz takas kartı benzeri bir sistem kullanıyor. Basketbol hakkında tek bir şey bilmeseniz bile koleksiyonunuzdaki en iyi oyuncuları otomatik olarak sıralayacaktır. Ayrıca belirli kartları zorluklarla geliştirebilir ve hatta bunları Müzayede Evi'nde küçük veya büyük bir kârla satabilirsiniz. Müzayede Evi, VC yerine MyTEAM tokenlarını kullanıyor. Ancak VC hâlâ kart paketleri satın almak için kullanılabilir. Yine söylüyorum, bu haksız bir avantaj. Özellikle MyTEAM'in çok oyunculu da ağır olabildiği durumlarda. Kart Paketleri elbette şansa dayalıdır ancak yeterince para harcarsanız her koleksiyonda sunulan en iyi kartları almanız kaçınılmazdır. MyTEAM, çevrimiçi olarak sunulanlarla aynı olan tek oyunculu oyunları içerir. 5v5'ten daha kısa, daha sıradan bir 3v3 Triple Threat oyununa kadar MyTEAM, NBA 2K20'deki en ödüllendirici modlardan biridir.

Örneğin Üçlü Tehdit sabit ödüllerle birlikte gelir ve tam uzunluktaki 5v5 maçlardan çok daha kısadır. Mor Üçlü Tehdit sahasının MUHTEŞEM göründüğünden bahsetmiyorum bile! Ayrıca her oyun modunda çok sayıda mücadelenin yanı sıra özel ödüller veren etkinlikler planlanıyor. Elbette bu ödüller doğrudan MyTEAM ilerlemenize geri döner. Dürüst olmak gerekirse, MyCAREER'de kendi basketbol kariyerim üzerinde çalışmaktan çok burada daha fazla zaman geçirdiğimi fark ettim. Ve bunun için elinden gelenin en iyisini yapmıyor.

Son fakat bir o kadar da önemlisi, basketbolun tüm sezonları boyunca oynamanıza olanak tanıyan MyLEAGUE'dir. Ancak WNBA'in özelliğini vurgulamak istiyorum. Kadın basketbolunu ilk kez 2K'ya taşıyor ve kesinlikle sahaya taşıyorlar. Ekip ayrıca bu kadınlara sahada kendi hareketlerini kazandırmak için de çok çalıştı. Erkek takımları ve sinematik anlatım için aynı hareket yakalamayı kullanarak, yalnızca animasyon sekanslarını kopyalayıp yapıştırmakla kalmıyorlar ve ona aynı miktarda özgünlük kazandırıyorlar. Umarız gelecek yıl NBA 2K, WNBA'yı oyunun tamamına yayar ve onları tek bir modla sınırlamaz.

35b0478b3bf4fc9c0.jpg

Hiçbir zaman ağır hip hop müziklerinden hoşlanmayan bu film müziği, zevklerime uygun farklı seslerin karışımıyla da beni şaşırttı. Rock, pop ve doğrudan hip-hop'un tümü 50 parçalık dev kadroda yer alıyor ve daha fazlasının da gelmesi bekleniyor. Estetik benim için de büyük göz şekeriydi. Özellikle MyTEAM menülerindeki tüm morlar ve pembeler. Kullanıcı arayüzü süper temiz ve son derece kullanıcı dostudur. İhtiyacım olanı bulmam çok az zaman aldı veya hiç sürmedi. Bazı önemli kontrol işaretlerine ihtiyacım olduğunu merak ediyorsanız. Ancak en iyinin en iyisini alt etmek için çok fazla süslü hamleye ihtiyacınız yok.

NBA 2K20 hala basketbolla ilgili ama ne yazık ki aynı zamanda sinir bozucu mikro işlemlerle de ilgili. Kazanmak için öde'ye olan nefretimin yanı sıra, NBA 2K20 estetik açıdan harika görünüyor, çok ödüllendirici ve kitaplarımda kesinlikle eğlenceli.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri