HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yaw abisi yönetimden sana yol verdiler bilmiyormuyuz bana neysinki sen forum burası kralda olsan kurallara uyacaksın arkadaşOlum artist benim kim olduğumu bilsen yorum yazmazsın benim bugüne kadar paylaştığım hiç birseyde trojan yok olmazda bilen biliyor
Yaw abisi yönetimden sana yol verdiler bilmiyormuyuz bana neysinki sen forum burası kralda olsan kurallara uyacaksın arkadaş
Yolmu verdi ulan saf yaz admine atildimi ayrıldimi birşey bildiğin yok cins cins konuşma
Ya aslan parçası senin oldugun zaman ben vardım burada neyin ne oldugunu biliyorum merak etme yunusYolmu verdi ulan saf yaz admine atildimi ayrıldimi birşey bildiğin yok cins cins konuşma
O yüzden efendi gibi virüs totalini ekle konudan uzaklaş çarpmım suratına.Ya aslan parçası senin oldugun zaman ben vardım burada neyin ne oldugunu biliyorum merak etme yunusO yüzden efendi gibi virüs totalini ekle konudan uzaklaş çarpmım suratına.
Kim olduğun belli deil supyanci asıl hesabla gel
@Pentagon01 kapat kardeşim konuyu
Kızma bitanem benim <3
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)