HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkür etmeyi unutmayın he zalımlar 
ManasMT2 Projesi Tasarım
MEGA

ManasMT2 Projesi Tasarım
MEGA
Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle teşekkürler. 
Dosyanın virüstotal sonuçlarınıda eklemen gerekiyor.Eklediğin dosyayının linkini kaldırdım.Virüs total ekleyince yeniden koyabilirsin.

Dosyanın virüstotal sonuçlarınıda eklemen gerekiyor.Eklediğin dosyayının linkini kaldırdım.Virüs total ekleyince yeniden koyabilirsin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sitesi Turkmmo.com'a ait olan bir dosya yükleme sitesi, istersen bu siteyide kullanabilirsin. 
Öncelikle teşekkürler.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sitesi Turkmmo.com'a ait olan bir dosya yükleme sitesi, istersen bu siteyide kullanabilirsin.![]()
Içinde psd dosyası mevcut dostum ne gibi bir virüs olabilir ?
psd dosyasına trojan gömülmüyor diye birşey yok sonuçta ?Içinde psd dosyası mevcut dostum ne gibi bir virüs olabilir ?
psd dosyasına trojan gömülmüyor diye birşey yok sonuçta ?
Olum artist benim kim olduğumu bilsen yorum yazmazsın benim bugüne kadar paylaştığım hiç birseyde trojan yok olmazda bilen biliyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)