Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

[QUEST] KULEYE GERİ DÖN SİSTEMİ 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan [DEV]AB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Quest çöp arkadaşlar kimse kullanıpta filesini ziyan etmesin. 3-5 lira verip birine yaptırın. Bu tarz abuk subuk işe yaramayan serverlerinize zarar verecek questleri bildirin arkadaşlar.

Merhabalar, wareze düşen kuleye geri dön sistemini kullanabilir şekilde düzenleyip paylaşıyorum

Wareze düşen quest hiç çalışmıyordu ben çalışır vaziyete sokup paylaştım. Bunu konudada belirttim ayrıca kimse bu forumda sorunsuz bir paylaşım yapmak zorunda değil sizin bu olumsuz ve yapıcı olmayan yorumlarınız yüzünden paylaşma isteğim varsada paylaşmıyorum. Questte şu şu sorunlar var çözermisin kardeşim yada yardımcı olurmusun deseydin zevkle yardımcı olurdum sana ama şansını kaybettin.

Son düzenleme:
Wareze düşen quest hiç çalışmıyordu ben çalışır vaziyete sokup paylaştım. Bunu konudada belirttim ayrıca kimse bu forumda sorunsuz bir paylaşım yapmak zorunda değil sizin bu olumsuz ve yapıcı olmayan yorumlarınız yüzünden paylaşma isteğim varsada paylaşmıyorum. Questte şu şu sorunlar var çözermisin kardeşim yada yardımcı olurmusun deseydin zevkle yardımcı olurdum sana ama şansını kaybettin.
Kardeşim bir yararın olacaksa insanlara sorunsuz paylaş ben okudum bütün yorumları bile isteye paylaşmadığını açık açık söylemişsin. Atarsın kullanılabilecek şekilde insanlar faydalansın yada atma koy parayla satarsın. Yaptığın işin bir anlamı olsun. Empati kur çok ihtiyacın olan birşey arıyorsun buluyorsun eksik tam istiyorsun adam seni tınlamıyor vermiyorum arkadaş al bunu nasıl kullanırsan kullan diyor hoşmu? değil. Bana yardımcı olsan ne olmasan ne ben yazarım questini 1 gün sürer 1 hafta sürer. Baktım vaktim yok veririm parasını arkadaşlarıma yaptırırım mühim değil. Mühim olan burda insanlara faydalı içerikler paylaşmak adını sanını yürütmek.

- GÜNCELLEME -

* Geri dönerken yanında bulunan diğer oyuncularıda kuleye göndermesi sorunu çözüldü.
* Luciferi kesip ışınalanarak kule önüne gidip geri dönme bugu yapılması sorunu çözüldü.

Link güncellendi kullanan arkadaşlar yeni questi kurabilirler..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri