Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

[QUEST] KULEYE GERİ DÖN SİSTEMİ 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan [DEV]AB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

paylaşım için teşekkürler reis fakat nasıl yapılcağı hakkında bilgi vermedin. locale.lua dosyası var onu olduğu gibi ftpyemi atıcaz ?

Hayır quest klasörünün içinde locale.lua dosyası olması lazım ona ekleyeceksin eğer yoksa direk dosyayı atabilirsin.

Merhabalar, wareze düşen kuleye geri dön sistemini kullanabilir şekilde düzenleyip paylaşıyorum , basit bir mantığı olan bir sistemin ücretli satılıyor olması içten içe üzdü beni hayırlı kullanımlar.

Sistemin çalışma mantığı 6. 7. ve 8. katlarda oyundan düştüğünüzde 5 dakika içersinde kuleye geri dönmenizi sağlayacaktır ben bu şekilde düzenledim , isteyen her katta çalışmasını sağlayabilir basit bir düzenleme ile istediğiniz şekilde ayar verebilirsiniz.

##KENDİ SUNUCUMDAN KANIT##

Teşekkürler emekleriniz için lakin ben serverime eklediğimde GM çar ile geri dönüş sağlanıyor ama normal bir çar ile geri dönme sistemi aktif olmuyor nedendir

Quest çöp arkadaşlar kimse kullanıpta filesini ziyan etmesin. 3-5 lira verip birine yaptırın. Bu tarz abuk subuk işe yaramayan serverlerinize zarar verecek questleri bildirin arkadaşlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri