noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

[QUEST] KULEYE GERİ DÖN SİSTEMİ 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan [DEV]AB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, wareze düşen kuleye geri dön sistemini kullanabilir şekilde düzenleyip paylaşıyorum , basit bir mantığı olan bir sistemin ücretli satılıyor olması içten içe üzdü beni hayırlı kullanımlar.

Sistemin çalışma mantığı 6. 7. ve 8. katlarda oyundan düştüğünüzde 5 dakika içersinde kuleye geri dönmenizi sağlayacaktır ben bu şekilde düzenledim , isteyen her katta çalışmasını sağlayabilir basit bir düzenleme ile istediğiniz şekilde ayar verebilirsiniz.

##KENDİ SUNUCUMDAN KANIT##

##KENDİ

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Her tekrar bağlanışta yeni dungeon oluşturduğu için 5-6 kişilik bir grup aynı anda kuleye çıktığında karakter atıp bağlandıklarında farklı dungeonlarda olacağı için bi çeşit buga giriyor. Neticede 5-6 kişinin aynı dungeonda 1 azrail kesmesiyle 5-6 kişinin ayrı ayrı çıkıp geri girerek 5-6 tane azrail kesmesi çok da normal değil.

Paylaşımına saygı duyuyorum, kişisel bir tanışmışlığım, münakaşam vs yok. Ancak tam anlamıyla bilmeyen arkadaşlar, kardeşler bu yanılgıya düşüp serverlerine ekliyor. Ortaya böyle bi bug çıktığında daha büyük boyutlara kadar gidip serverlerin bitmesine kadar yol açabiliyor.

Tekrar söylüyorum, yapılan paylaşımlar verdiğiniz emeğe tabiki saygı/saygım vardır ama birşeyi yapıyorsanız ya tam yapın ya da hiç yapmayın. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermek istemiyorum, kendi düşüncemi yazdım. Konu için teşekkürler.
Her tekrar bağlanışta yeni dungeon oluşturduğu için 5-6 kişilik bir grup aynı anda kuleye çıktığında karakter atıp bağlandıklarında farklı dungeonlarda olacağı için bi çeşit buga giriyor. Neticede 5-6 kişinin aynı dungeonda 1 azrail kesmesiyle 5-6 kişinin ayrı ayrı çıkıp geri girerek 5-6 tane azrail kesmesi çok da normal değil.

Paylaşımına saygı duyuyorum, kişisel bir tanışmışlığım, münakaşam vs yok. Ancak tam anlamıyla bilmeyen arkadaşlar, kardeşler bu yanılgıya düşüp serverlerine ekliyor. Ortaya böyle bi bug çıktığında daha büyük boyutlara kadar gidip serverlerin bitmesine kadar yol açabiliyor.

Tekrar söylüyorum, yapılan paylaşımlar verdiğiniz emeğe tabiki saygı/saygım vardır ama birşeyi yapıyorsanız ya tam yapın ya da hiç yapmayın. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermek istemiyorum, kendi düşüncemi yazdım. Konu için teşekkürler.

Dediğin şey tek bir quest fonksiyonu ile düzeltiliyor , jump all , jump party all olarak değiştirilecek.

Bukadar yazı yazmanıza gerek yoktu :) sorun yaşayanlara yardımcı oluyorum sorunlarını belirtmeleri yeterli

ve ayrıca sorunsuz bir paylaşım yapmak zorunda değilim konuya gelen ilgi ve alakadan nekadar doğru bir karar verdiğimide bir kere daha anlamış oldum bu vesile ile.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri