Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

TC Offlineshop Efsun Bozulması Fix

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

rica ederim.

Teşekkür ederiz..

atakan bu tc nin ramde cache tutmasını değiştirip mysql üzerinde tutturabilirmiyiz pazarları reboot'da kaybolmaması için offlineshopun

Normal ken offlineshop'ta pazarları mysql üzerinde kaydetme vardı , kodlar aşşağı yukarı benzediği için birbirine oradan TC ye uyarlayabilirsin çok zorlanacağını düşünmüyorum.

atakan bu tc nin ramde cache tutmasını değiştirip mysql üzerinde tutturabilirmiyiz pazarları reboot'da kaybolmaması için offlineshopun
Rebootda npc yi kaydetmen yetmez. İtemleri boot etmen gerekicek açılışta veya addgueste pencere ile tıklanmasında yapabilirsin. Yani bir çok düzenleme gerekiyor kolay değil o kadar .d bankası var ama kötü ne bir şey yazıyor nede başka bir şey info gönderip istediği miktarda çekmeyi yapmak en iyisi. satılamayanlar sekmesi yok kapatınca direk itemler geliyor satılamayanlar pencerisi de gerekli(İsteyen yapmaz ama önemli benim için) Yani normale döndürmek kolay değil 3 4 gündür uğraşıyorum 0 dan banka yazdım mutli price yazdım evrime uyarladım sql tutturdum itemleri boot ettirdim. Satılamayanlar penceresi oluşturdum. Hala uğraşıyorum fixlenmesi gereken şeyler de mevcut gözüme takılan ufak tefek hatalarda oldu keşke sadece npc yi boot ettirmek yeterli olsaydı :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri