Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı beta map bossları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadir34tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşla merhaba beta map bosslarını düzenleyeceğim ama regen.txtde bossların kodları yok ?

Çözüm
kadir bey merhaba, benimde size bir sorum olacak. bende beta mapları sorunsuz yükledim ancak slotlar yok harita içinde. sizden ricam yardım eder misiniz biliyorsanız

Discord : sss#1157 olarak beni bulabilirsiniz
düzenlemek derken düşenleri ayarlamak istediniz sanırım boss kodunu bulun ve mob_drop_item.txt'den düzenleyin filezilladan /usr/game/share/locale/turkey kısmına gelip mob_drop_item.txt i masaüstüne indirin notepad ++ ile açın düzenleyin tekrar yükleyin reboot atın ayarlarınız yüklenir bunları yaparken yedek almayı unutmayınız.

eğer sorunuzu yanlış anladıysam biraz açık anlatırsanız sevinirim ne yapmak istediğinizi mesela

düzenlemek derken düşenleri ayarlamak istediniz sanırım boss kodunu bulun ve mob_drop_item.txt'den düzenleyin filezilladan /usr/game/share/locale/turkey kısmına gelip mob_drop_item.txt i masaüstüne indirin notepad ++ ile açın düzenleyin tekrar yükleyin reboot atın ayarlarınız yüklenir bunları yaparken yedek almayı unutmayınız.

eğer sorunuzu yanlış anladıysam biraz açık anlatırsanız sevinirim ne yapmak istediğinizi mesela
Hayır onu değil mesela bossun kaç dkda çıktığını
Bossun hangi koordinatlarda çıktığını.
Map/cape/regen.txt’de ben bu bossları bulamıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri