Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kardeşim onunla ne alakası var?Simya düzenlemesi ile alakası yok
Envanteriniz doluyken para ve İtem alın paranın geldiğini eşyanın gelmediğini göreceksin![]()
Tamam ben anladım mevzuyu tek taraftan simya verdiğinde diyelim 2 slot boşluğu var 3 tane verisen başarılı diyor ama 2 tanesi geliyor 1 tanesi gelmiyor. Eğer takas yaparken karşı karakterden herhangi bir eşya koyarsan simya deposu dolu olduğundan dolayı yer yok diyor. Artık o da çok sorun değil fixi gelirse yaparım. teşekkürler.
Kardeşim onunla ne alakası var?
Tamam ben anladım mevzuyu tek taraftan simya verdiğinde diyelim 2 slot boşluğu var 3 tane verisen başarılı diyor ama 2 tanesi geliyor 1 tanesi gelmiyor. Eğer takas yaparken karşı karakterden herhangi bir eşya koyarsan simya deposu dolu olduğundan dolayı yer yok diyor. Artık o da çok sorun değil fixi gelirse yaparım. teşekkürler.
if (item->IsDragonSoul())
empty_pos = victim->GetEmptyDragonSoulInventory(item);
else
empty_pos = victim->GetEmptyInventory(item->GetSize());
if (empty_pos < 0)
{
sys_err("Exchange::Done : Cannot find blank position in inventory %s <-> %s item %s",
m_pOwner->GetName(), victim->GetName(), item->GetName());
continue;
}
ne alakası olduğunu bu kod bloğundan anlayabilirsin .
simya envanteri veya normal envanterinde yer olmadığında "continue;" çekiyor buda envanterin doluyken ticaret yapabileceğin anlamına geliyor.
eğer continue'yi return falseye çevirirsen ticaret yapımını engellemiş olsun.
Son düzenleme:
if (item->IsDragonSoul()) empty_pos = victim->GetEmptyDragonSoulInventory(item); else empty_pos = victim->GetEmptyInventory(item->GetSize()); if (empty_pos < 0) { sys_err("Exchange::Done : Cannot find blank position in inventory %s <-> %s item %s", m_pOwner->GetName(), victim->GetName(), item->GetName()); continue; }
ne alakası olduğunu bu kod bloğundan anlayabilirsin .
simya envanteri veya normal envanterinde yer olmadığında "continue;" çekiyor buda envanterin doluyken ticaret yapabileceğin anlamına geliyor.
eğer continue'yi return falseye çevirirsen ticaret yapımını engellemiş olsun.
Tamamdır ama normal envanter takasında böyle bir sorun yok yalnızca simya envanterinde slot dolu olduğunda böyle bir sorun ortaya çıkıyor. Peki ne yapabilirim bu durumda kans

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)