xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Offical Gemi Savunması - dracaryS

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sende biliyorsunki hidra'nın önemli yanı canavarların direğe vurması başka bir havası yok. O 4 ay önceki videoda sırf onu gösterdim zaten farkettiysen canavarların gemiye saldırması ve canının inmesi. Yani diğerleri ufak şeyler. Şimdi ben komple bir files geliştiriyorum her yaptığım şeyi video almıyorum farkettiysen bu videoyuda arkadaşım çekti yoksa vaktim yok video çekmeye. Ben kelime oyunu yapmam neyse onu söylerim.

Evet sadece direğe saldırınca hidra deniliyorsa haklısın iyi günler :)

boş boş konuşma b*k bildiğin yok sağdan soldan yabancı forumlardan alıp ben kodladım diye paylaşıyorusun

bunları bul yabancı forumdan paylaş kanalımdaki tüm dans animasyonlarını tek rarda sana göndericem boş boş konuşma
1.5 yıldır geliştirdiğimiz titan2 oyununa ait bu sistemler senin hiçbir zaman ulaşamayacağın yerdeler kıskanmayı bırak da biraz iş yapmaya çalış en azından.

bunları bul yabancı forumdan paylaş kanalımdaki tüm dans animasyonlarını tek rarda sana göndericem boş boş konuşma
1.5 yıldır geliştirdiğimiz titan2 oyununa ait bu sistemler senin hiçbir zaman ulaşamayacağın yerdeler kıskanmayı bırak da biraz iş yapmaya çalış en azından.

Kendinizi ovmeyi cok seviyosunuz dimi boyle en iyisini biz yapariz diye ama aslinda sagdan soldan sistem sokup ekleme yapiyorsunuz sonra benim sistemim diyorsunuz baskasi satis yaparkende hemen konuyu lekeliyorsunuz neymis slotlarin gemiye vurmasiyla olmuyormus anca bu sekilde insanlarin isini zorlastiriyorsunuz size bisey denilincede hemen ban ve mesajlar silinsin neden konuya kotu soz gelmesin dkye kendinizi cok akilli zannediyorsunuz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri