HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Türk piyasasında ilk hidrayı ben yazdım video çekmeye üşeniyordum düşün o zamandan kalma bu arada. Bütün kodlama c++ üzerinden işliyor. Lua sadece dümene tıklama. Neyse beğenmediysen daha iyisini yaz paylaş.hiç official görünmüyor![]()
dostum ben meraktan soruyorum sen bunu bir yerden çektin kendin düzenlenme mı yaptın yoksa sıfırdan kendin mi yazdın kendin yazdıysan modellemeleri filan nasıl yaptın eline sağlık ben daha yeniyim bu konular daTürk piyasasında ilk hidrayı ben yazdım video çekmeye üşeniyordum düşün o zamandan kalma bu arada. Bütün kodlama c++ üzerinden işliyor. Lua sadece dümene tıklama. Neyse beğenmediysen daha iyisini yaz paylaş.
Hayırlı satışlar eline sağlık. 3.şahısların düşüncelerine pek kulak asma özelliklede bu forumdakilerin sen kendi işini bildiğin gibi yapmaya devam et malum forumdaki herkes kendi çapında "Developer" olduğu için kimseye bir şey beğendiremezsinTürk piyasasında ilk hidrayı ben yazdım video çekmeye üşeniyordum düşün o zamandan kalma bu arada. Bütün kodlama c++ üzerinden işliyor. Lua sadece dümene tıklama. Neyse beğenmediysen daha iyisini yaz paylaş.

Modeller @Onur Balcı paylaştı. Bende game kısmını yazdım ayarladım. Hidradaki mantık canavarların gemiye saldırması ve geminin canı anlık olarak oyunculara gitmesi. Buda ilk videom 4 ay öncedostum ben meraktan soruyorum sen bunu bir yerden çektin kendin düzenlenme mı yaptın yoksa sıfırdan kendin mi yazdın kendin yazdıysan modellemeleri filan nasıl yaptın eline sağlık ben daha yeniyim bu konular da
Canavarların gemiye saldırmasını çekmiştim videoda. 1-2 gün sonra full yapmıştım ama paylaşma ihtiyacı duymadım.Modeller @Onur Balcı paylaştı. Bende game kısmını yazdım ayarladım. Hidradaki mantık canavarların gemiye saldırması ve geminin canı anlık olarak oyunculara gitmesi. Buda ilk videom 4 ay önceCanavarların gemiye saldırmasını çekmiştim videoda. 1-2 gün sonra full yapmıştım ama paylaşma ihtiyacı duymadım.
helal olsun hayırlı satışlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)