HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güncel
Türk piyasasında ilk hidrayı ben yazdım video çekmeye üşeniyordum düşün o zamandan kalma bu arada. Bütün kodlama c++ üzerinden işliyor. Lua sadece dümene tıklama. Neyse beğenmediysen daha iyisini yaz paylaş.
Beni yabancı olarak görüyorsan orasını bilemiyecem

Beni yabancı olarak görüyorsan orasını bilemiyecem![]()
Ali ilk yazan bendim bunu sende biliyorsun skype grubunda ha yazdım ha yazacam notları düşüyordum
. Video tarihlerine bakabilirsin.Sistemin bitmiş halindeki videolara bakalım benimki yukarıda 4 ay olmuş seninkini atabilirsin karşılaştırırızAli ilk yazan bendim bunu sende biliyorsun skype grubunda ha yazdım ha yazacam notları düşüyordum. Video tarihlerine bakabilirsin.

Sende biliyorsunki hidra'nın önemli yanı canavarların direğe vurması başka bir havası yok. O 4 ay önceki videoda sırf onu gösterdim zaten farkettiysen canavarların gemiye saldırması ve canının inmesi. Yani diğerleri ufak şeyler. Şimdi ben komple bir files geliştiriyorum her yaptığım şeyi video almıyorum farkettiysen bu videoyuda arkadaşım çekti yoksa vaktim yok video çekmeye. Ben kelime oyunu yapmam neyse onu söylerim.Sistemin bitmiş halindeki videolara bakalım benimki yukarıda 4 ay olmuş seninkini atabilirsin karşılaştırırız![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)