raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

C## - RONARK SYSTEM [BEST Production] 2020-02-12

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kardeşim bilmiyorum milletin derdi ne ya kullandıkları alt yapı felan filan sağdan soldan bulma 0 'dan yaptıkları yok bende bir başkasıda öyle yani kimse 0 'dan files yapmaz sağdan soldan sistem bulup giydirirsinz emek verirsin ona lafım yok ama sahiplenmek başka bir olay bunu çaldın çırptın diyerek olayı farklı çekmeye gerek yok herkesin kimin ne olduğunu biliyor heleki seninle aramda hiçbir sorun yokken ne diye bu hataya düşüyorsun anlamadım ha kaybeden sen olursun emeklerine yazık olur haksızmıyım ?

Başkan Bu Metin2 Oyunculari ve Yapimcilari Cogu Beş Para Etmez İnsanlar
Gözlerini Tamamen Para Bürümüş. Neredeyse Metin2 yapimcisiyim diyecekler Hayretle İzliyorum. Sonuna Kadar A dan Z ye Haklisin Aldiriş Dahi Etmemek Gerek Bu Haddini Bilmez Rezilleri.

Merhaba değerli turkmmo halkı bugün herkes birşey paylaşıyor bende paylaşmasam çatlarım :)
Sanırım forum kurallarına aykırı satışı yapılan bir sistemdi malum arkadaş
hakkında şikayet konusu açılmış satış konusunu kapatıp ve hesabını patlatmışlar.
Bu yüzden kural devre dışı no sıkıntı neyse güle güle kullanın :)

'' VT ''

'' KANIT ''

yorumların hepsini okudum, sonra döndüm konuya baktım elindeki işe yarmaz bir sistemi paylaşmıssın, oysa elinde zodiac hidra canavart kart var tarama sonuçlarının arka planında koymussun bilerek göstermek için. sen bunlardan kaçını payaşabilirsinde cesaretin varmı millete hava yapıyon yok olkan41 in hatırı olmasa falan piyasada herkesin elinde dolaşan sistemler zaten zodiac hidra canavart kart yok bilmem kralı yakala posta kutusu cart curt metin2 gibi basit bir oyun için bu kadar şeye gerek yok. Yakında hepsi varez olur zaten hem varez olsa kaç kişi ekleyebilecekte zaten.

Olayı uzatmaya gerek yok. Olayı kapatalım rica ediyorum
Paylaşım için teşekkürler

yorumların hepsini okudum, sonra döndüm konuya baktım elindeki işe yarmaz bir sistemi paylaşmıssın, oysa elinde zodiac hidra canavart kart var tarama sonuçlarının arka planında koymussun bilerek göstermek için. sen bunlardan kaçını payaşabilirsinde cesaretin varmı millete hava yapıyon yok olkan41 in hatırı olmasa falan piyasada herkesin elinde dolaşan sistemler zaten zodiac hidra canavart kart yok bilmem kralı yakala posta kutusu cart curt metin2 gibi basit bir oyun için bu kadar şeye gerek yok. Yakında hepsi varez olur zaten hem varez olsa kaç kişi ekleyebilecekte zaten.

Off şu gazı bizim liderlere versen ülkeyi 3 dünya savaşına sokacak kadar duruma gelir.
Ara gazı vermişsin vermisinde ne dediğin neye vurduğun anlaşılmıyor yani şu piyasadaki değerli sistemlerin çoğu benden çıkma varezler zaten paylaşmış olduğum v4 filesimde bunları eklenip paylaşılcağını belirtmiştim normalde hava atmayı sevmem böyle olaylarda saflığa vururum bu sefer olay değişik maziler derin maksat göz dağı vermek sende orjinal hesap dururken çakma hesaplarla gezme yemezler :)

Sistemin zaten bu aralar warez olmasını bekliyordum.
Karşıdan yüklemelerde de Zodyak falan filan var gösteriş yapıyorsun ve Resimdeki Sistem seçeneklerinin resmini de benim filesimden güzel çalmışsın eskide kalmış biraz konumda yenisi var bir daha ki paylaşıma onu koyarsın
Tr ye 18.3b güncellemesinde gelen bir ozelligi almak ve göstermek zor bir iş değil uiscriptden kordinatina yerlestirip gerekli fonksiyonlari tanimlayabilirsin asıl iş onu çalıstırmak bkz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri