- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,796
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,770
- DevLira
- 154
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba değerli turkmmo halkı bugün herkes birşey paylaşıyor bende paylaşmasam çatlarım 
Sanırım forum kurallarına aykırı satışı yapılan bir sistemdi malum arkadaş
hakkında şikayet konusu açılmış satış konusunu kapatıp ve hesabını patlatmışlar.
Bu yüzden kural devre dışı no sıkıntı neyse güle güle kullanın
'' KANIT ''

Sanırım forum kurallarına aykırı satışı yapılan bir sistemdi malum arkadaş
hakkında şikayet konusu açılmış satış konusunu kapatıp ve hesabını patlatmışlar.
Bu yüzden kural devre dışı no sıkıntı neyse güle güle kullanın

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
'' KANIT ''
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Sistemin zaten bu aralar warez olmasını bekliyordum.
Karşıdan yüklemelerde de Zodyak falan filan var gösteriş yapıyorsun ve Resimdeki Sistem seçeneklerinin resmini de benim filesimden güzel çalmışsın eskide kalmış biraz konumda yenisi var bir daha ki paylaşıma onu koyarsın![]()
Yani forumda o kadar kişi arasında bulaşacak bir benimi buldun ? Hava atarım varezlerim seni ilgilendiriyormu ?
Sistemleri varezliyorum files satışların düşüyor diyemi zoruna gitti aslanım ?
Yıl olacak 2019 hala şu muhabbetleri yapan senin gibi kişiler var ya yanarım yanarımda bi bitmediğinize yanarım ulan
@Huseyin Kurtoglu 'n ismi lazım değil dolandırıcından aldığı bozuk sorunlu Öğeyi görmek için üye olmalısınız. filesini ben varezledim sende indirmişsin %99 'luk bölümü questlerden oluşan %1' lik kısmı da src' den oluşan oda timer için çakma zodyakla hidrayı eklemişsin konunda official diyip milleti kandırıyorsun sonrada gelip burda banamı laf ediyon ? Görende anasından doğma prof C++ uzmanı sancak la metin2 sistemleri ne zaman beri sizin oluyor ki varez sistemleri sağdan soldan bulup ekliyorsunuz vay efendim benim sistemim diye çocuklar gibi ağlıyorsunuz gerçi çocuk diyorum da doğru siz daha çocuksunuz doğrudur filesinden gördüm hoşuma gitti ekledim yani bunu açık dilde düzgünce belirtsen sıkıntı yok ama çaldın çırptın dersen işler değişir aynı sistem seçenekleri @ulubey4242 filesinde de var ozaman sende ondan mı çaldın diyeceğiz la laf torba dolsun diyip prim yapmayın be sizin benimle uğraşmaya ne çapınız yeter nede yaşınız dikkat et forumda herkese sataş bana sataşma emeklerini 2 dakika ''da KÜL ederim bir daha da files satacak cesaretin olmaz dua et @olkan41 'a o arada var ...
nedense şu sistem seçenekleri @Bvural41 filesi ile aynı enteresan![]()
Bvural folesi ile ayno onterasan . Sen ne diyon la değişik ? Ben heckirim kopyalıyorum
Tr ye 18.3b güncellemesinde gelen bir ozelligi almak ve göstermek zor bir iş değil uiscriptden kordinatina yerlestirip gerekli fonksiyonlari tanimlayabilirsin asıl iş onu çalıstırmak bkz:Sistemin zaten bu aralar warez olmasını bekliyordum.
Karşıdan yüklemelerde de Zodyak falan filan var gösteriş yapıyorsun ve Resimdeki Sistem seçeneklerinin resmini de benim filesimden güzel çalmışsın eskide kalmış biraz konumda yenisi var bir daha ki paylaşıma onu koyarsın
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bu eventflaglar ile game ile sql kardeş bellerdik şimdi //// Paylaşım için teşekkürler.
sağol quest'e karşıyım ayrıca bknzMadem öyle al questi c++ kodları olmadan calıstırabiliyorsan calıstırda görelim asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun??
Kod:chat("zodiak_wait_dungeon #Bvural41:# Sizin grubunuz içeride değil.") chat("zodiak_wait_dungeon #Bvural41:# debug -> "..d.getf("party_leader_pid").." != "..party.get_leader_pid().."") d.exit()
ZODIAK değil Öğeyi görmek için üye olmalısınız. burada da yazdığı gibi zodyak
Yanlış soruyu sordun asıl sorman gereken nemereyi zodyak'a çevirirken hangi kafa yapısındaysınız. Doğru soru buSadece birşey sorucam 5 katlı zodyak gerçek miydi?
- Konular
- 16
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 46s
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 77
- DevLira
- 0
Teşekkürle ama sistem ne ise yariyor acaba
- Konular
- 76
- Reaksiyon Skoru
- 279
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 180
- MmoLira
- 599
- DevLira
- 0
gg ronark
bu nasıl bir aralık ayı arkadaş herkes vareze bişeyler atıyor
sa:Fsa
bu nasıl bir aralık ayı arkadaş herkes vareze bişeyler atıyor
sa:Fsa- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)