romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

C## - RONARK SYSTEM [BEST Production] 2020-02-12

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Best Studio

www.beststudio.dev
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Yönetici
Turnuva
Yarışma
VIP Üye
Paylaşım
Konular
136
Çözüm
33
Online süresi
1mo 23d
Reaksiyon Skoru
3,796
Altın Konu
3
Başarım Puanı
268
MmoLira
19,770
DevLira
154
Ticaret - 66.7%
2   1   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba değerli turkmmo halkı bugün herkes birşey paylaşıyor bende paylaşmasam çatlarım :)
Sanırım forum kurallarına aykırı satışı yapılan bir sistemdi malum arkadaş
hakkında şikayet konusu açılmış satış konusunu kapatıp ve hesabını patlatmışlar.
Bu yüzden kural devre dışı no sıkıntı neyse güle güle kullanın :)

'' KANIT ''

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sistemin zaten bu aralar warez olmasını bekliyordum.
Karşıdan yüklemelerde de Zodyak falan filan var gösteriş yapıyorsun ve Resimdeki Sistem seçeneklerinin resmini de benim filesimden güzel çalmışsın eskide kalmış biraz konumda yenisi var bir daha ki paylaşıma onu koyarsın :)

Yani forumda o kadar kişi arasında bulaşacak bir benimi buldun ? Hava atarım varezlerim seni ilgilendiriyormu ?
Sistemleri varezliyorum files satışların düşüyor diyemi zoruna gitti aslanım ?
Yıl olacak 2019 hala şu muhabbetleri yapan senin gibi kişiler var ya yanarım yanarımda bi bitmediğinize yanarım ulan
@Huseyin Kurtoglu 'n ismi lazım değil dolandırıcından aldığı bozuk sorunlu
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. filesini ben varezledim sende indirmişsin %99 'luk bölümü questlerden oluşan %1' lik kısmı da src' den oluşan oda timer için çakma zodyakla hidrayı eklemişsin konunda official diyip milleti kandırıyorsun sonrada gelip burda banamı laf ediyon ? Görende anasından doğma prof C++ uzmanı sancak la metin2 sistemleri ne zaman beri sizin oluyor ki varez sistemleri sağdan soldan bulup ekliyorsunuz vay efendim benim sistemim diye çocuklar gibi ağlıyorsunuz gerçi çocuk diyorum da doğru siz daha çocuksunuz doğrudur filesinden gördüm hoşuma gitti ekledim yani bunu açık dilde düzgünce belirtsen sıkıntı yok ama çaldın çırptın dersen işler değişir aynı sistem seçenekleri @ulubey4242 filesinde de var ozaman sende ondan mı çaldın diyeceğiz la laf torba dolsun diyip prim yapmayın be sizin benimle uğraşmaya ne çapınız yeter nede yaşınız dikkat et forumda herkese sataş bana sataşma emeklerini 2 dakika ''da KÜL ederim bir daha da files satacak cesaretin olmaz dua et @olkan41 'a o arada var ...

nedense şu sistem seçenekleri @Bvural41 filesi ile aynı enteresan :)

Bvural folesi ile ayno onterasan . Sen ne diyon la değişik ? Ben heckirim kopyalıyorum
Sistemin zaten bu aralar warez olmasını bekliyordum.
Karşıdan yüklemelerde de Zodyak falan filan var gösteriş yapıyorsun ve Resimdeki Sistem seçeneklerinin resmini de benim filesimden güzel çalmışsın eskide kalmış biraz konumda yenisi var bir daha ki paylaşıma onu koyarsın
Tr ye 18.3b güncellemesinde gelen bir ozelligi almak ve göstermek zor bir iş değil uiscriptden kordinatina yerlestirip gerekli fonksiyonlari tanimlayabilirsin asıl iş onu çalıstırmak bkz:
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Madem öyle al questi c++ kodları olmadan calıstırabiliyorsan calıstırda görelim asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun??
sağol quest'e karşıyım ayrıca bknz

Kod:
            chat("zodiak_wait_dungeon #Bvural41:#
 Sizin grubunuz içeride değil.")
                chat("zodiak_wait_dungeon #Bvural41:#
 debug -> "..d.getf("party_leader_pid").." != "..party.get_leader_pid().."")
                d.exit()

ZODIAK değil Öğeyi görmek için üye olmalısınız. burada da yazdığı gibi zodyak
Teşekkürle ama sistem ne ise yariyor acaba

gg ronark :D bu nasıl bir aralık ayı arkadaş herkes vareze bişeyler atıyor :Dsa:Fsa

Video ekledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri