- Konular
- 343
- Online süresi
- 39m 44s
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- 67
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Dostum yanlış anlama senin hilelerini uzun zamandır takip ediyorum ve beğeniyorum. Ama videodakinin aynısını yapamayacak kadar yıkık birisi değilim. Belli ki kişisel olarak bir şeyleri hatalı yaptım bunlardan birisi ilk girişte login olurken m24 prodaki kullanıcı adı ve şifremi doğru girmek gibi ama bunu ben yaptıysam benim gibi bir kaç insan daha yapacaktır eğer bilgiln varsa yada teamviewer üzerinden yardım edebilirsen çok sevinirim. Çözümü bulduğun takdirde böylece konuya alıntılayabilirsin ve benim gibi yıkık görünümlü insanlarda seni rahatsız etmezVİDEO'YU İZLEYİP AYNISINI YAP
- Konular
- 17
- Online süresi
- 13d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 834
- DevLira
- 0
Fizik kuralları gereği görmediğim/bilmediğim bir şeyi düzeltemem.Dostum yanlış anlama senin hilelerini uzun zamandır takip ediyorum ve beğeniyorum. Ama videodakinin aynısını yapamayacak kadar yıkık birisi değilim. Belli ki kişisel olarak bir şeyleri hatalı yaptım bunlardan birisi ilk girişte login olurken m24 prodaki kullanıcı adı ve şifremi doğru girmek gibi ama bunu ben yaptıysam benim gibi bir kaç insan daha yapacaktır eğer bilgiln varsa yada teamviewer üzerinden yardım edebilirsen çok sevinirim. Çözümü bulduğun takdirde böylece konuya alıntılayabilirsin ve benim gibi yıkık görünümlü insanlarda seni rahatsız etmez
Özelden tw atarsan bakabilirim.
- Konular
- 343
- Online süresi
- 39m 44s
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- 67
- DevLira
- 0
Ulaştırdım özelden dostum teşekkürlerFizik kuralları gereği görmediğim/bilmediğim bir şeyi düzeltemem.
Özelden tw atarsan bakabilirim.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 4
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Sıkıntı çözüldüyse bize de bilgi verir misiniz ? Kullanıcı adı şifre hatasını ben de alıyorum. Arkadaşın dediği gibi bende başta gerçek id şifre girdim. Kayıt defterlerini temizlesem de sorunu çözemedim. @Haise Sasaki
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)