HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yardımcı olacak yok muHocam herşey tamam iyi güzel oluyor ama oyuna girince böyle lag gibim giriyor yani oyundanda atmıyor oyunda gelmiyor napabilirim![]()
Teşekkürler white*********54.Arkadaslar, bu mesajimda reklam gecme sorunu olan kisilere yardim edecegim.
1-)Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sitesine girin.
2-) Resimdeki kısımdan oluşturduğunuz hesabınıza giriş yapın.
![]()
![]()
3-) Resimdeki Adım 1'den MemoryBreak'in son sürümünü indirin, ardından Adım 2'deki Google Ads yazısının altında bulunan "Reklamları Geç" Butonuna tıklayın.
![]()
4-) Açılan bu pencerede "Başla!" butonuna 1 kere basın.
![]()
5-) MemoryBreak logosu altında çıkan reklama tıklayın ve sizi yönlendirmesini bekleyin.
![]()
6-) Eğer sizi yönlendirdiği anasayfada "Google Ads Reklamı tamamladın!" yazıyor ise, MemoryBreak'in son sürümünü indirip profil ayarlarınızı yapıp sorunsuz bir giriş yapabilirsiniz!
Son düzenleme:
Sanırım tekrar fix yemiş dostum yanlış bilgi vermek istemem ama boş bıraktığım login girişinden sonra kullanıcı adı ve şifre hatalı diyor ve hiçbir özelliği kullanmama izin vermiyor
VİDEO'YU İZLEYİP AYNISINI YAPSanırım tekrar fix yemiş dostum yanlış bilgi vermek istemem ama boş bıraktığım login girişinden sonra kullanıcı adı ve şifre hatalı diyor ve hiçbir özelliği kullanmama izin vermiyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)