raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MemoryBreak - M24Pro Crack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

GmkEmr.jpg
Hocam herşey tamam iyi güzel oluyor ama oyuna girince böyle lag gibim giriyor yani oyundanda atmıyor oyunda gelmiyor napabilirim
Yardımcı olacak yok mu

Arkadaslar, bu mesajimda reklam gecme sorunu olan kisilere yardim edecegim.

1-) sitesine girin.
2-) Resimdeki kısımdan oluşturduğunuz hesabınıza giriş yapın.
ZxYqsIlBTnm_jK9NXfbbew.png

GXEyR8ZuRsybWdKQW53g7w.png

3-) Resimdeki Adım 1'den MemoryBreak'in son sürümünü indirin, ardından Adım 2'deki Google Ads yazısının altında bulunan "Reklamları Geç" Butonuna tıklayın.

XnCyeCLsQSi8AY9GLwEPEQ.png

4-) Açılan bu pencerede "Başla!" butonuna 1 kere basın.

QGZWWQRKRGi51vP99w3bkQ.png

5-) MemoryBreak logosu altında çıkan reklama tıklayın ve sizi yönlendirmesini bekleyin.

AAPY_WaiT0i3SZEbZkUk6A.png

6-) Eğer sizi yönlendirdiği anasayfada "Google Ads Reklamı tamamladın!" yazıyor ise, MemoryBreak'in son sürümünü indirip profil ayarlarınızı yapıp sorunsuz bir giriş yapabilirsiniz!
Teşekkürler white*********54.

Son düzenleme:
Sanırım tekrar fix yemiş dostum yanlış bilgi vermek istemem ama boş bıraktığım login girişinden sonra kullanıcı adı ve şifre hatalı diyor ve hiçbir özelliği kullanmama izin vermiyor

Sanırım tekrar fix yemiş dostum yanlış bilgi vermek istemem ama boş bıraktığım login girişinden sonra kullanıcı adı ve şifre hatalı diyor ve hiçbir özelliği kullanmama izin vermiyor
VİDEO'YU İZLEYİP AYNISINI YAP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri