- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
reklamları geçemiyoruzki deneyelim.... 3 adımdan oluşan reklam bölümünde 2. adımdan sonrası geçilmiyor sırasıyla yap diye başa atıyor sürekliHmm, gidip parayla aynı şekilde dazy/iris de çalışmayan m2bob alabilirsin.
Ben tüm PServer'lerde çalışacağının garantisini vermedim, hile "METIN2" için yapıldı GF(Official) kısmına daha çok önem verildi.
Son olarak svside'de sadece sunucu taraflı (wallhack,damage hileleri) çalışmaz öteki özellikler sorunsuz şekilde çalışır.
- Konular
- 200
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 11mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 2,894
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 293
- MmoLira
- 21,011
- DevLira
- 21
reklamları geçemiyoruzki deneyelim.... 3 adımdan oluşan reklam bölümünde 2. adımdan sonrası geçilmiyor sırasıyla yap diye başa atıyor sürekli
edge veya internet explorer kullanmayı deneyin. sorunun devam etmesi halinde @Haise Sasaki ye özel mesaj atabilirsiniz.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 35
- DevLira
- 0
+ İkisiylede denendi sonuç aynı. En az 3-4 tarayıcı ile denendi.edge veya internet explorer kullanmayı deneyin. sorunun devam etmesi halinde @Haise Sasaki ye özel mesaj atabilirsiniz.
+ Gizli Sekme'de de denendi sonuç yine aynı
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Hiledeki reklam sorununu müsait olduğun zamanda çözmeni rica edeceğim senden.Hmm, gidip parayla aynı şekilde dazy/iris de çalışmayan m2bob alabilirsin.
Ben tüm PServer'lerde çalışacağının garantisini vermedim, hile "METIN2" için yapıldı GF(Official) kısmına daha çok önem verildi.
Son olarak svside'de sadece sunucu taraflı (wallhack,damage hileleri) çalışmaz öteki özellikler sorunsuz şekilde çalışır.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 5d 5m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 680
- DevLira
- 0
MEMORYBREAK SAYFASINA GİREMİYORUM HOST DOSYASINIDA SİLDİM OLMUYOR GİRMİYOR MALWERADA TEMİZLEDİM GİREMEDİM BİR TÜRLÜ MASYAF DAKİ HİLEYİ İNDİRDİKDEN SONRA BÖYLE OLDU NASIL DÜZELTECEM MASYAF SENİ AYNINI TAKLİD EDEN BİR ŞEREFSİZMİŞ ONU ANLAMIŞ OLDUM BEN SENİN SİTENE NASIL GİRECEM YARDIMCI OLURMUSUN
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)