Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
insanlarla iletişimim zayıf olduğundan anlatmak istediğimi tam olarak anlatamıyorum attığım yorumları isterseniz silin temizlensin konu gereksiz tartışmaya gitti gibi
Sıkıntı yok önemli değil. Yine de görüşün için teşekkürler

keşke söyle bişey olsa bir kadro kurulsa mesela üyelerin yöneticilerin paylaştıklarını daha performanslı ve fonksiyonel hale getirip konu açılsa istenirse satış konusu açılır istenirse paylaşılır daha kaliteli şeyler çıkabilir bence ama güvenilir sağlam saygılı insanlar olmalı gevşek üçkağıtcılar zoru görünce kaçanlar değil
bence güzel bir fikir sizce nasıl ?
bence güzel bir fikir sizce nasıl ?keşke söyle bişey olsa bir kadro kurulsa mesela üyelerin yöneticilerin paylaştıklarını daha performanslı ve fonksiyonel hale getirip konu açılsa istenirse satış konusu açılır istenirse paylaşılır daha kaliteli şeyler çıkabilir bence ama güvenilir sağlam saygılı insanlar olmalı gevşek üçkağıtcılar zoru görünce kaçanlar değilbence güzel bir fikir sizce nasıl ?
Şimdi şöyle Turkmmo olarak biz garantör değiliz, yani yönetim üyesinin satış yapması o konuyu %100 güvenilir yapmaz. Diğer dediğin mantıklı ama zaten bu işi iş olarak yapan yönetim üyelerimiz var ki kendi alanlarında oldukça iyiler.
Biz yönetim üyelerinin genel amacı forum geneline hitap etmek yani forum genelini canlandırmak, denetlemek vesaire vesaire. O nedenle tek bir bölümde takılı kalmak olmaz. Bu konular da hit getiriyor mu getiriyor, o nedenle sıkıntı yok.

en iyisi ben yorum yapmayı bırakayım insanlardan öyle kopmusum ki sabah akşam kodlar kafayı bitiriyor en iyisi icrata dökeyim ancak anlatmak istediğim şeyleri öyle daha rahat anlatırım konulara teşekkür ve daha önce paylaşıldıysa konu linki atıp geçeyim şöyle daha iyi olabilir gibisinden yorumlar yapmak yerine geliştirip paylaşsam daha iyi gibi insanlara farklı fikirler katabilir kodlarımŞimdi şöyle Turkmmo olarak biz garantör değiliz, yani yönetim üyesinin satış yapması o konuyu %100 güvenilir yapmaz. Diğer dediğin mantıklı ama zaten bu işi iş olarak yapan yönetim üyelerimiz var ki kendi alanlarında oldukça iyiler.
Biz yönetim üyelerinin genel amacı forum geneline hitap etmek yani forum genelini canlandırmak, denetlemek vesaire vesaire. O nedenle tek bir bölümde takılı kalmak olmaz. Bu konular da hit getiriyor mu getiriyor, o nedenle sıkıntı yok.![]()
en iyisi ben yorum yapmayı bırakayım insanlardan öyle kopmusum ki sabah akşam kodlar kafayı bitiriyor en iyisi icrata dökeyim ancak anlatmak istediğim şeyleri öyle daha rahat anlatırım konulara teşekkür ve daha önce paylaşıldıysa konu linki atıp geçeyim şöyle daha iyi olabilir gibisinden yorumlar yapmak yerine geliştirip paylaşsam daha iyi gibi insanlara farklı fikirler katabilir kodlarım
Paylaşımlarını bekliyoruz, iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)