Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kusura bakmayın biraz atarlı cevap verdim sanırım aynı şeylerden sıkıldıgım için çok az farklı şey görüyoruz hep aynı şeyler forumda çok nadir insanlarda algoritmik düşünce becerisi var fikir paylaşım bölümü var mıydı ben farketmedim de yoksa böyle bir bölüm açılabilir fikir paylaşımı bilgi paylaşımının yarısıdır
Fikir paylaşabilirsin bunda hiçbir problem yok ben sana tepki anlamında yazmadım sadece bilmeni istedim yani herkes aynı olayı tekrarlıyor sürekli bunlara gerek yok eksik veya hatalı görürsen iyi veya kötü ön eleştiri yap o ayrı ama daha kullanmadan görmeden teşekkür etmek yerine ön eleştiri şahsen uygun görmüyorum
tamamda aynı şeyler kaç kere paylaşıldı bu hiç paylaşılmayan şeyler paylaşılsa daha iyi değil mi alıntı 1 kere yapılır. gereksiz sistem yoktur her sistem ihtiyaca göre yazılır kullanan kullanır.Şimdi dostum burada paylaşınların farklı forumdan alıntı vs olması önemli değil burada ve bu konuda ben yaptım bana aitir vs olmadığı için amaç tamamen üyelere yardım etmek zaten biz yönetim üyelerinde amacı budur illa yönetim değil normal üyelerde farklı forumlardan alıntı yapıp buradaki üyelerinde işine yaramasını sağlayabilir sonuçta buradaki üyeler bir insan ihtiyaçları oluyor indirip kurup ben yaptım demek yerine direk paylaşmak daha mantıklı. Ek olarak gereksiz yorumunda şöyle birşey var zaten çoğu sistem gereksizdir olsada olur olmasada olur ama önemli olan insanları çekebilmektedir ve gereksiz şeyler emin ol daha çok beğeniliyor. Yani konunun farklı forumdan alıntı olması şahsi fikrim olarak çok güzel birşey çünkü bu forum sayesinde onlarca metin2 forumu ayakta duruyor bunuda bilmeni isterim
tamamda aynı şeyler kaç kere paylaşıldı bu hiç paylaşılmayan şeyler paylaşılsa daha iyi değil mi alıntı 1 kere yapılır. gereksiz sistem yoktur her sistem ihtiyaca göre yazılır kullanan kullanır.
Dostum kendin diyorsun ihtiyaca göre yazılır kullanan kullanır diye demeki yapan kişi o niyetle yapmış bakmış paylaşılmamış oda foruma ve üyelere katkı olsun diye paylaşmış yani isteyen kullanır isteyen kullanmaz bu size kalmış birşey
Tamam gençler, tartışmayı sonlandıralım. Eğer daha önce paylaşıldıysa ben gözden kaçırmışımdır bu benim hatamdır ve konu kapatılır zaten. 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)