Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[C++][Mini Release] Anlık Ekipman (quest) işlevi

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu biraz serveri yorar söyliyim de karakter olusturma gorevini yapan src bölümüne buna benzer bir kod ekleseniz her girdiğinde first_login flagını kontrol etmez ve daha performanslı çalışır minimum kaynakla maksimum performans nasıl alınır öğrenin artık bide alıntıları bırakın az da kendiniz bişeyler yapmaya calısın

bu biraz serveri yorar söyliyim de karakter olusturma gorevini yapan src bölümüne buna benzer bir kod ekleseniz her girdiğinde first_login flagını kontrol etmez ve daha performanslı çalışır minimum kaynakla maksimum performans nasıl alınır öğrenin artık bide alıntıları bırakın az da kendiniz bişeyler yapmaya calısın

Bu konularda pek bilgim yok, isteyen kullanır istemeyen de kullanmaz. Amacım burada zorla alın size sistem lütfen kullanın yalvarırım değil. Alıntı konu olabilir evet, bu siteyi bilen kişiler için bu paylaşımın yapılmayacağı anlamına gelmez. Görüşünü bildirdin gerisine pek fazla kafanı yorma bence :)

Şimdi dostum burada paylaşınların farklı forumdan alıntı vs olması önemli değil burada ve bu konuda ben yaptım bana aitir vs olmadığı için amaç tamamen üyelere yardım etmek zaten biz yönetim üyelerinde amacı budur illa yönetim değil normal üyelerde farklı forumlardan alıntı yapıp buradaki üyelerinde işine yaramasını sağlayabilir sonuçta buradaki üyeler bir insan ihtiyaçları oluyor indirip kurup ben yaptım demek yerine direk paylaşmak daha mantıklı. Ek olarak gereksiz yorumunda şöyle birşey var zaten çoğu sistem gereksizdir olsada olur olmasada olur ama önemli olan insanları çekebilmektedir ve gereksiz şeyler emin ol daha çok beğeniliyor. Yani konunun farklı forumdan alıntı olması şahsi fikrim olarak çok güzel birşey çünkü bu forum sayesinde onlarca metin2 forumu ayakta duruyor bunuda bilmeni isterim

Bu konularda pek bilgim yok, isteyen kullanır istemeyen de kullanmaz. Amacım burada zorla alın size sistem lütfen kullanın yalvarırım değil. Alıntı konu olabilir evet, bu siteyi bilen kişiler için bu paylaşımın yapılmayacağı anlamına gelmez. Görüşünü bildirdin gerisine pek fazla kafanı yorma bence :)

:) kusura bakmayın biraz atarlı cevap verdim sanırım aynı şeylerden sıkıldıgım için çok az farklı şey görüyoruz hep aynı şeyler forumda çok nadir insanlarda algoritmik düşünce becerisi var fikir paylaşım bölümü var mıydı ben farketmedim de yoksa böyle bir bölüm açılabilir fikir paylaşımı bilgi paylaşımının yarısıdır

:) kusura bakmayın biraz atarlı cevap verdim sanırım aynı şeylerden sıkıldıgım için çok az farklı şey görüyoruz hep aynı şeyler forumda çok nadir insanlarda algoritmik düşünce becerisi var fikir paylaşım bölümü var mıydı ben farketmedim de yoksa böyle bir bölüm açılabilir fikir paylaşımı bilgi paylaşımının yarısıdır

Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi bu işler ile çok fazla uğraşmıyorum. Bazı sistemleri alıp kendi küçük filesim için geliştirip ekliyorum. Bulduğum ve paylaşılmayan bazı sistemleri forumlardan alıp, çevirip sizler ile paylaşıyorum. Bunu paylaşarak bir gelir elde etmiyorum sonuçta. Amacım tamamen sizlere yardımcı olmak. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri