C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

metin2vps.com şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reddnz58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 544

reddnz58

Level 1
Üye
Konular
7
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 7 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
8
MmoLira
21
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar şikayetimi bildirmek istedim. 4 gün önce metin2vps.com dan aldık sunucuyu. Autopack için ayrı 20 tl istediler tamam dedik onu da verdik. Autopackı bugün verdiler görseniz gülmekten ölürsünüz o kadar kötü autopack olmaz hep hata veriyor. Oyuna girince oyundan atıyor. .Com site de vericeklerini söylediler 4 gündür tık yok desteğe mesaj atıyoruz cevap gelmiyor ancak canlı desteğe ben sunucu almak istiyorum diye yazınca hemen yanıt veriyorlar buradan bu firmanın dolandırıcı olduğunu anladık. Söz verdikleri .com siteyi vermeyince bizde para iadesi istedik 152 tl ye aldık ve 20 tl autopack parası . Adamın dediği para iadesi yoktur hesabınızı kapatıyorum deyip engelledi canlı destekten . Birde hakaret ediyor insan mısınız diye. Tüketici haklarına şikayet ettik bugün. Parayı alıp böyle yapmak nedir ya tam dolandırıcı bunlar. Hakaret içinde yarın savcılığa başvuracağız. Bunu buraya yazmamdaki amaç buradan sunucu alacak kişiler bunları dikkate alsın.
NnVglk.png

alqMdd.png

Not: Savcılığa verdiğimde onu da paylaşacağım.

Konunuz onaylandı.

Metin2 bilişim metin2sunucubilisim ile aynı kişi bunlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri