Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
En son no txt yapılmış olabilir. nacivat item proto'dan editleme yaparak deneyebilir misin.
yok denedim dediğim gibi nacivattaki item_proto.sql tamamen degiştim orda güncel ama oyunda yok
db/ txt den degişim yapıyorum yani ekleme yapınca aktif oluyor
txt aktif yaniilerleme güzel gidiyor da
item ekleme işelminde şimdiden sıkıldım ya
txt den ayarlamak ne zormus
txtden cekmeyide kapatamıyoz.
[SORUN] DB build ediyorum sorunsuz oluyor ama oyua kurunca build edilen DB ile oyun acılmıyor sanırım bi bakılması lazım.
item ekleme işelminde şimdiden sıkıldım ya
txtden cekmeyide kapatamıyoz.[SORUN] DB build ediyorum sorunsuz oluyor ama oyua kurunca build edilen DB ile oyun acılmıyor sanırım bi bakılması lazım.
Öğrenseniz diğerinden daha kolay dersiniz emin olunilerleme güzel gidiyor daitem ekleme işelminde şimdiden sıkıldım ya
txtden cekmeyide kapatamıyoz.
[SORUN] DB build ediyorum sorunsuz oluyor ama oyua kurunca build edilen DB ile oyun acılmıyor sanırım bi bakılması lazım.
![]()

Öğrenseniz diğerinden daha kolay dersiniz emin olun![]()
yok aslında txt daha kolay ama proto yapma için o kodu kopyalayp bida yapıstır falan uzun iş

şimdi de tek sorunum zırhlar
silahlarr geliyor zırhta gelıyor fakar iconu gözükmuyor 
Locale-tr de eksik yapmış olabilirsinyok aslında txt daha kolay ama proto yapma için o kodu kopyalayp bida yapıstır falan uzun iş
şimdi de tek sorunum zırhlarsilahlarr geliyor zırhta gelıyor fakar iconu gözükmuyor
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)