kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DAT Dosyalarını Nasıl Açabilirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oka5454
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

oka5454

Level 2
Üye
Konular
25
Online süresi
9m 35s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 1 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
85
MmoLira
85
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar Kısa ve öz bir şekidle sorumu soruyorum dat dosyalarını nasıl açabilirim ?

Veya Dat Acıcı bir program var mı yorumlarınızı bekliyorum.

Resim :
2aDoQq.png

.dat dosyaları şifreli içerikler olduğu için her hangi bir program ile şuan açabilmeniz mümkün değil açsanızda tekrar packleyemezsiniz .dat haline aynı sorunsuz biçimde heleki client dosyaları o şekilde kullanılıyorsa daha farklı durum.

Tekrardan merhaba,

Konuyu daha detaylı ve tüm internet sitelerinden araştırdım, içeriği ve dosyanın tam olarak kaynağı bilinmiyor ve genel olarak bu dosyalar oyun veri dosyalarıysa açılamayacağı ya da bu işlem için içeriğinin tam olarak %100 şekilde ne olduğu bilinmelidir şeklinde yazıyor. Büyük ihtimalle bunları bilmediğin için bu tarz dosyaları açman imkansız.

Tekrardan merhaba,

Konuyu daha detaylı ve tüm internet sitelerinden araştırdım, içeriği ve dosyanın tam olarak kaynağı bilinmiyor ve genel olarak bu dosyalar oyun veri dosyalarıysa açılamayacağı ya da bu işlem için içeriğinin tam olarak %100 şekilde ne olduğu bilinmelidir şeklinde yazıyor. Büyük ihtimalle bunları bilmediğin için bu tarz dosyaları açman imkansız.

Merhaba, Konuya ilgi ve alakanız için çok teşekkürler öncelikle :)

Dosyanın yanında bunun icin verilmis bir tools var ancak bu tools u nasıl kullanabilicegimi tam olarak çözmüş değilim eğer ki incelemek isterseniz bunu up edip Sizlere iletmemi istermisiniz birde siz inceleyin ?

NDaqWP.png

dBQ5ZL.png

JDRYkB.png

Cince Tool : https://mega.nz/#!eX5lxC6Q!EMApTLH2MyP1CzR_GP1irBjvOjc4qbcnlw8Ytch2FVE

Türkceye Çevirdigim Tool : https://mega.nz/#!KewRlaKK!SfGDSZ6AezpVDLxX_FpZJASSutoReYzGLnupXGKtiSo

VirüsTotal

Bu tool doğru bir biçimde çeviremez çünkü algoritma yapısı .dat dosyalarında değiştirilebilir veya unpack edilebilir değil bu sebeple oyunların sadece exe yolu ile crack edilebilir durumdadır yoksa yeni yapay zeka hazırlanarak onun üzerinden tüm oyunları ücretsiz oynayabilirdiniz. Lisans veya oyunlara ücret zorunda kalmazdınız. Malesef bu işlemi gerçekleştirmeniz için şifreleme algoritmasını çözmeniz gerek .dat yapısının buda yıllar berki asırlar sürecek bir şey. İnternetteki dosyalara itibar etmeyiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri