Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DAT Dosyalarını Nasıl Açabilirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oka5454
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

oka5454

Level 2
Üye
Konular
25
Online süresi
9m 35s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 1 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
85
MmoLira
85
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar Kısa ve öz bir şekidle sorumu soruyorum dat dosyalarını nasıl açabilirim ?

Veya Dat Acıcı bir program var mı yorumlarınızı bekliyorum.

Resim :
2aDoQq.png

Güncelll +++

Merhaba arkadaşlar Kısa ve öz bir şekidle sorumu soruyorum dat dosyalarını nasıl açabilirim ?

Veya Dat Acıcı bir program var mı yorumlarınızı bekliyorum.

Resim :
2aDoQq.png

Normalde .dat uzantısı Media Player uzantısıdır onunla bir dene. Eğer olmaz ise Notepadd++ ile dene. Ek olarak; .dat dosyası sadece video dosyası olmayabilir, yani bu .dat uzantılı dosya dil dosyası veya info dosyası da olabilir.
İçeriğini görmek için Restrator, Resorce Hacker veya PE Explorer gibi kaynak kodlarını görüntüleyen proğramlarla açabilirsin.

Normalde .dat uzantısı Media Player uzantısıdır onunla bir dene. Eğer olmaz ise Notepadd++ ile dene. Ek olarak; .dat dosyası sadece video dosyası olmayabilir, yani bu .dat uzantılı dosya dil dosyası veya info dosyası da olabilir.
İçeriğini görmek için Restrator, Resorce Hacker veya PE Explorer gibi kaynak kodlarını görüntüleyen proğramlarla açabilirsin.

Öncelikle değerli yorumun için teşekkürler Resorce Hacker veya PE Explorer i denedim ancak onlar dosyaları görmüyor bile PE Explorer direk hata veriyor öteki dosyayı aktarmama bile izin vermiyor ken dosyayı açmayı deneyeyim :) bu dosyalar oyunun clientinden veri dosyaları metin2 deki gibi örnek vermek gerekirse packlarda olan .eix .epk türü dosya gibi düşünelim bu oyundada clientin veri dosyaları dil görsel b şeyler bunun içinde ama iş açmaya gelince beceremedim resorce hacker ile .exe yi editleyebiliyorum onda problem yok anca tamamen erişim sağlanmyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri