melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Jazon - Marloon

tugbayhazinedar

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
1d 9h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 9 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
134
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bir kaç gündür 1-120 official tarzda bir files arıyorum ücreti ile. Jazon ve Marlon benimle iletişime geçti. Bu isimlerden hangisi güvenilir. Birine soruyorum ben onun dosyalarını düzelttim onardım diyor , öbürüne soruyorum onun dosyaları hep bozuktu müşterileri ondan şikayetçi vs diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

Arkadaşlar bir kaç gündür 1-120 official tarzda bir files arıyorum ücreti ile. Jazon ve Marlon benimle iletişime geçti. Bu isimlerden hangisi güvenilir. Birine soruyorum ben onun dosyalarını düzelttim onardım diyor , öbürüne soruyorum onun dosyaları hep bozuktu müşterileri ondan şikayetçi vs diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Merhaba Yazdıklarını Okudum Ve Tavsiyem Sağlam Güvenilir Farklı Satıcılarla Temas Kur Ve İyice Araştır Aksi Halde Üzüle Bilirsin . İyi Forumlar 🙂

Merhaba Yazdıklarını Okudum Ve Tavsiyem Sağlam Güvenilir Farklı Satıcılarla Temas Kur Ve İyice Araştır Aksi Halde Üzüle Bilirsin . İyi Forumlar 🙂
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Zaten bir kaç kişi ile yazışmaktayım. Sadece bu iki arkadaşı merak ettim. O onu şikayet ediyor , öbürü onu şikayet ediyor :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri