mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Jazon - Marloon

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bir kaç gündür 1-120 official tarzda bir files arıyorum ücreti ile. Jazon ve Marlon benimle iletişime geçti. Bu isimlerden hangisi güvenilir. Birine soruyorum ben onun dosyalarını düzelttim onardım diyor , öbürüne soruyorum onun dosyaları hep bozuktu müşterileri ondan şikayetçi vs diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

Arkadaşlar bir kaç gündür 1-120 official tarzda bir files arıyorum ücreti ile. Jazon ve Marlon benimle iletişime geçti. Bu isimlerden hangisi güvenilir. Birine soruyorum ben onun dosyalarını düzelttim onardım diyor , öbürüne soruyorum onun dosyaları hep bozuktu müşterileri ondan şikayetçi vs diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Merhaba Yazdıklarını Okudum Ve Tavsiyem Sağlam Güvenilir Farklı Satıcılarla Temas Kur Ve İyice Araştır Aksi Halde Üzüle Bilirsin . İyi Forumlar 🙂

Merhaba Yazdıklarını Okudum Ve Tavsiyem Sağlam Güvenilir Farklı Satıcılarla Temas Kur Ve İyice Araştır Aksi Halde Üzüle Bilirsin . İyi Forumlar 🙂
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Zaten bir kaç kişi ile yazışmaktayım. Sadece bu iki arkadaşı merak ettim. O onu şikayet ediyor , öbürü onu şikayet ediyor :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri