Isim-Soyisim : Serhat Özhakan
Kackere gm oldun : 6-7 kez oldum . 2tane kendi swmi kurdum .
Neden Beni Seçmelisiniz : Oyunla ilgili bilgim cok , tum userlere oyun ici ve disi sorunlarinda yardimci olabilirim . Item , para , boss (v.s) isterlerse asla yardimda bulunmam . Kufur kullanmam . Kodlari iyi biliyorum .
Oyunda Gerektiğinde userlerle arkadaş gibi konuşurum . Eger bana Kötü şeyler söyler, hile yapar , kufur eder ise düşmanı olabılırım
online süre : 14-16saat
msn : sago4ever@sagolera.com
Npc Editlemeyi Biliyorum . Navicatten anlarım . İtem-Char Editleyebilirim .
Kackere gm oldun : 6-7 kez oldum . 2tane kendi swmi kurdum .
Neden Beni Seçmelisiniz : Oyunla ilgili bilgim cok , tum userlere oyun ici ve disi sorunlarinda yardimci olabilirim . Item , para , boss (v.s) isterlerse asla yardimda bulunmam . Kufur kullanmam . Kodlari iyi biliyorum .
Oyunda Gerektiğinde userlerle arkadaş gibi konuşurum . Eger bana Kötü şeyler söyler, hile yapar , kufur eder ise düşmanı olabılırım
online süre : 14-16saat
msn : sago4ever@sagolera.com
Npc Editlemeyi Biliyorum . Navicatten anlarım . İtem-Char Editleyebilirim .
hamachilerde cok gm oldum gm tecrubem cok iyidir ismim turgay soy ısın buliç yas 17 izmir
AD - bilal
SOYAD - köse
YAŞADIĞI ŞEHİR - istanbul
YAŞ - 14
KAÇ KERE GMLİK YAPTI - 2 (zubeyirmt2,huntersmt2)
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU ? - evet
üyelerle aram iyidir
SOYAD - köse
YAŞADIĞI ŞEHİR - istanbul
YAŞ - 14
KAÇ KERE GMLİK YAPTI - 2 (zubeyirmt2,huntersmt2)
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU ? - evet
üyelerle aram iyidir
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Adım: Umut
Soyadım:Beken
Tecrübe: 2 yıldan fazla sgm oldum 5 ten fazla tL 6 kerede gm lik yaptım
OnLine Sürem: 7/20
Neden Kendime İnanıyorum: Oyuncularımla Çok İyi Geçinirim Asla Suçsuz Yere Ceza Vermem.Eğer Tl min İzni Varsa Userlerin Canı Sıkıldıgında Boss,Metin Vbs. Event yaparım.Cezalarım : 1.Uyarı 2.1 Lvle Düşürme 3.Suçun Ağırlığına Göre Ban Verme
Soyadım:Beken
Tecrübe: 2 yıldan fazla sgm oldum 5 ten fazla tL 6 kerede gm lik yaptım
OnLine Sürem: 7/20
Neden Kendime İnanıyorum: Oyuncularımla Çok İyi Geçinirim Asla Suçsuz Yere Ceza Vermem.Eğer Tl min İzni Varsa Userlerin Canı Sıkıldıgında Boss,Metin Vbs. Event yaparım.Cezalarım : 1.Uyarı 2.1 Lvle Düşürme 3.Suçun Ağırlığına Göre Ban Verme
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)