Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ADIM:Yiğit
Yaşım 21
Beni biraz taniyin:19 kere hamachide gmlik yaptım kendi hamachim vardı yaklasık 2aydır full online olmak sartiyla bir tane vps görev yaptım gm kod bankasini ezbere bilirim ve bu işi yapicagima inaniyorum simdiden tsekkurler...
Yaşım 21
Beni biraz taniyin:19 kere hamachide gmlik yaptım kendi hamachim vardı yaklasık 2aydır full online olmak sartiyla bir tane vps görev yaptım gm kod bankasini ezbere bilirim ve bu işi yapicagima inaniyorum simdiden tsekkurler...
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
AD:Kağan
SOYAD:Erbaykal
YAŞADIĞI ŞEHİR:Balıkesir-Bandırma
KAÇ KERE GMLİK YAPTI:3 Kere Normal Metin2 De 1 Defa LastGame DE 1 defa TyKeMt2 De 1 DeFA
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU ?:İnanıyorum Terübem Vra [TL] lİK YAPTIĞIM OLDU
SOYAD:Erbaykal
YAŞADIĞI ŞEHİR:Balıkesir-Bandırma
KAÇ KERE GMLİK YAPTI:3 Kere Normal Metin2 De 1 Defa LastGame DE 1 defa TyKeMt2 De 1 DeFA
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU ?:İnanıyorum Terübem Vra [TL] lİK YAPTIĞIM OLDU
ad:buğra soner
gm bilgim : 12 kere gm lik yaptım
vps serverim:bizbizemt2
bu işi yapa bilceğime sonsuz inancım var cvp bkliorum
gm bilgim : 12 kere gm lik yaptım
vps serverim:bizbizemt2
bu işi yapa bilceğime sonsuz inancım var cvp bkliorum
AD:Emre
SOYAD:Elitaş
YAŞADIĞI ŞEHİR:istanbul
KAÇ KERE GMLİK YAPTI:30
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU ?:Evet
SOYAD:Elitaş
YAŞADIĞI ŞEHİR:istanbul
KAÇ KERE GMLİK YAPTI:30
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU ?:Evet
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)