Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
AD : MesutCan
SOYAD : Tosun
YAŞADIĞI ŞEHİR : İst/b.çekmece
KAÇ KERE GMLİK YAPTI : 27 hamachi, 2 kere vps
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU ? : inanmak ne kelime bu benim işim bana verilen görevi yerine getiririm ne eksik ne fazLa . Oyuncu user çekerim oyuna .. Oyun benle daha güzeL olur .... iletişim : mstcntt@hotmail.com
SOYAD : Tosun
YAŞADIĞI ŞEHİR : İst/b.çekmece
KAÇ KERE GMLİK YAPTI : 27 hamachi, 2 kere vps
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU ? : inanmak ne kelime bu benim işim bana verilen görevi yerine getiririm ne eksik ne fazLa . Oyuncu user çekerim oyuna .. Oyun benle daha güzeL olur .... iletişim : mstcntt@hotmail.com
AD:Emre
SOYAD:Elitaş
YAŞADIĞI ŞEHİR:istanbul
KAÇ KERE GMLİK YAPTI:29
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU ?:İnanıyorum
İletişim:fb.alex.emre.8 @ hotmail . com
SOYAD:Elitaş
YAŞADIĞI ŞEHİR:istanbul
KAÇ KERE GMLİK YAPTI:29
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU ?:İnanıyorum
İletişim:fb.alex.emre.8 @ hotmail . com
AD : Barış
SOYAD : Eraslan
YAŞADIĞI ŞEHİR : Kastamonu
KAÇ KERE GMLİK YAPTI : En Az 1000 Kere Kendi Hamachili Serverimi Kurdum Bu Konuda Çok Ustayım Her Özelliğiyle Birlikte..! VPS Server 2 Kere Kurdum..
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU ? : Elbette Hatsafada İnanıyorum Önceki Serverlarımda Çok User Kazandım Ve Beğenildi Servere Yepyeni Özellikler Ekleyebilirim..
Eğer Uygun Görürseniz : eraslan_1996@hotmail.com adresini ekleyerek irtibata geçebilirsiniz..
SOYAD : Eraslan
YAŞADIĞI ŞEHİR : Kastamonu
KAÇ KERE GMLİK YAPTI : En Az 1000 Kere Kendi Hamachili Serverimi Kurdum Bu Konuda Çok Ustayım Her Özelliğiyle Birlikte..! VPS Server 2 Kere Kurdum..
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU ? : Elbette Hatsafada İnanıyorum Önceki Serverlarımda Çok User Kazandım Ve Beğenildi Servere Yepyeni Özellikler Ekleyebilirim..
Eğer Uygun Görürseniz : eraslan_1996@hotmail.com adresini ekleyerek irtibata geçebilirsiniz..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)