- Konular
- 51
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 13d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 146
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 664
- DevLira
- -21
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Azıcık epvp okuyam orda yazanı türkçeleştirip burda laf sokam kendimi birşey zannedem
- Konular
- 53
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 180
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 576
- DevLira
- -3
korayın epvp de okumayamı ihtiyacı var ? Adam sıfırdan offlineshop bile kodladı, ya sen ? Kanıtı bile olmayan kendinden uydurduğun bir şeyi bug diye paylaşAzıcık epvp okuyam orda yazanı türkçeleştirip burda laf sokam kendimi birşey zannedem

- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 293
- DevLira
- 0
Konuda anlatılan işlemin yapıldığı yerde, çağıran yerde ya da işlem tarafından çağırılan yerlerin hiç birinde eksik kontrol yok, kendinizde bakabilirsiniz ve quest adının boş olma ihtimali yok olsa bile herhangi bir crash vermesi pek mümkün değil.
Ama konuda eklenen;
Bu kodu eklerseniz, olmayan sorunu çözüp üstüne "pQS" pointeri boş olup olmadığı kontrol edilmediğinden direk "pQS->quest_name" ile kullanıldığından oyun bum bum olur.
Ve süper fix de tanımlanan "stQuestName" değişkeni hiç bir yerde kullanılmadığından herhangi bir şey de fixlemiş olmayacaksınız, direk kendi elinizle açık ekleyeceksiniz.
Herhangi bir crash ya da log vermediğinden hatta direk böyle bir açık olmadığından konuda herhangi bir kanıt yok.
Sonunda işten anlayan adam açıklayıcı şekilde anlattı
epvp okumaya gerek yok anlayan anlıyor anlamayanlar için oyununuza açık ekleyebilirsiniz- Katılım
- 11 Ara 2018
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
Konuda anlatılan işlemin yapıldığı yerde, çağıran yerde ya da işlem tarafından çağırılan yerlerin hiç birinde eksik kontrol yok, kendinizde bakabilirsiniz ve quest adının boş olma ihtimali yok olsa bile herhangi bir crash vermesi pek mümkün değil.
Bu kodu eklerseniz, olmayan sorunu çözüp üstüne "pQS" pointeri boş olup olmadığı kontrol edilmediğinden direk "pQS->quest_name" ile kullanıldığından oyun bum bum olur.
Ve süper fix de tanımlanan "stQuestName" değişkeni hiç bir yerde kullanılmadığından herhangi bir şey de fixlemiş olmayacaksınız, direk kendi elinizle açık ekleyeceksiniz.
Herhangi bir crash ya da log vermediğinden hatta direk böyle bir açık olmadığından konuda herhangi bir kanıt yok.
Forumda hesabım yoktu ama bu cevabını görünce bir hesap açıp sana cevap vermek istedim. Aynı sorunu birebir bende yaşadım ve sorunu sağolsun konu sahibinin söyledikleri ile çözdüm. Tam anlamıyla bir anlatım olmasada düzgün uygulandığında sıkıntısı olmadan çalışıyor. Konu sahibinin kendisine de özelden ulaştım yaptığım ve test ettiğim fixi söyledim bugün içerisinde konusunu tekrardan düzenler. Son hali böyle olduğunda sorun yaşamazsınız. Sana gelecek olursam, sen ilk öncelikle yazdığın güvenlik sistemlerin bir bypass edilmesini engelle daha sonra yazdığın çoğu sistemdeki bir sorunları düzelt gel ondan sonra ona bum şuna bum dersin.
Önceki hali;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Final hali:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)