C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[NEW] Core Downer Fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cBaraN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Azıcık epvp okuyam orda yazanı türkçeleştirip burda laf sokam kendimi birşey zannedem
korayın epvp de okumayamı ihtiyacı var ? Adam sıfırdan offlineshop bile kodladı, ya sen ? Kanıtı bile olmayan kendinden uydurduğun bir şeyi bug diye paylaş :D

Konuda anlatılan işlemin yapıldığı yerde, çağıran yerde ya da işlem tarafından çağırılan yerlerin hiç birinde eksik kontrol yok, kendinizde bakabilirsiniz ve quest adının boş olma ihtimali yok olsa bile herhangi bir crash vermesi pek mümkün değil.

Ama konuda eklenen;

Bu kodu eklerseniz, olmayan sorunu çözüp üstüne "pQS" pointeri boş olup olmadığı kontrol edilmediğinden direk "pQS->quest_name" ile kullanıldığından oyun bum bum olur.

Ve süper fix de tanımlanan "stQuestName" değişkeni hiç bir yerde kullanılmadığından herhangi bir şey de fixlemiş olmayacaksınız, direk kendi elinizle açık ekleyeceksiniz.

Herhangi bir crash ya da log vermediğinden hatta direk böyle bir açık olmadığından konuda herhangi bir kanıt yok.

Sonunda işten anlayan adam açıklayıcı şekilde anlattı :) epvp okumaya gerek yok anlayan anlıyor anlamayanlar için oyununuza açık ekleyebilirsiniz

Konuda anlatılan işlemin yapıldığı yerde, çağıran yerde ya da işlem tarafından çağırılan yerlerin hiç birinde eksik kontrol yok, kendinizde bakabilirsiniz ve quest adının boş olma ihtimali yok olsa bile herhangi bir crash vermesi pek mümkün değil.

Bu kodu eklerseniz, olmayan sorunu çözüp üstüne "pQS" pointeri boş olup olmadığı kontrol edilmediğinden direk "pQS->quest_name" ile kullanıldığından oyun bum bum olur.

Ve süper fix de tanımlanan "stQuestName" değişkeni hiç bir yerde kullanılmadığından herhangi bir şey de fixlemiş olmayacaksınız, direk kendi elinizle açık ekleyeceksiniz.

Herhangi bir crash ya da log vermediğinden hatta direk böyle bir açık olmadığından konuda herhangi bir kanıt yok.

Forumda hesabım yoktu ama bu cevabını görünce bir hesap açıp sana cevap vermek istedim. Aynı sorunu birebir bende yaşadım ve sorunu sağolsun konu sahibinin söyledikleri ile çözdüm. Tam anlamıyla bir anlatım olmasada düzgün uygulandığında sıkıntısı olmadan çalışıyor. Konu sahibinin kendisine de özelden ulaştım yaptığım ve test ettiğim fixi söyledim bugün içerisinde konusunu tekrardan düzenler. Son hali böyle olduğunda sorun yaşamazsınız. Sana gelecek olursam, sen ilk öncelikle yazdığın güvenlik sistemlerin bir bypass edilmesini engelle daha sonra yazdığın çoğu sistemdeki bir sorunları düzelt gel ondan sonra ona bum şuna bum dersin.

Önceki hali;

Final hali:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri