HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GM Olmak İstiyorum
Adınız: Buğrahan
Soyadınız: Burunsuz
Yaşınız: 22
Yaşadığınız Yer: Denizli
Daha Önceki GM lik Tecrübeniz: Çok uzun yıllar hamachi ve normal pvp server kurup GM lik yaptım farklı bir çok serverda görev aldım ama uzun yıllar önce olduğu için adını bile hatırlamıyorum
Günlük Online Süreniz: 4-5 saat
Özellikler: Olgunum herkese karşı adaletliyim ve sabırlı biriyim
İletişim Adresi (E-Posta, Skype) : burunsuz96
Diğer / Ek: Reklamcı değilim daha çok oyun içi oyuncularla ilgilenme kısmına bakıyorum üniversitede olduğum için reklamla uğraşamayacağım ona göre ulaşırsanız sevinirim
Adınız: Buğrahan
Soyadınız: Burunsuz
Yaşınız: 22
Yaşadığınız Yer: Denizli
Daha Önceki GM lik Tecrübeniz: Çok uzun yıllar hamachi ve normal pvp server kurup GM lik yaptım farklı bir çok serverda görev aldım ama uzun yıllar önce olduğu için adını bile hatırlamıyorum

Günlük Online Süreniz: 4-5 saat
Özellikler: Olgunum herkese karşı adaletliyim ve sabırlı biriyim
İletişim Adresi (E-Posta, Skype) : burunsuz96
Diğer / Ek: Reklamcı değilim daha çok oyun içi oyuncularla ilgilenme kısmına bakıyorum üniversitede olduğum için reklamla uğraşamayacağım ona göre ulaşırsanız sevinirim

Son düzenleme:
Merhaba, kişisel facebook hesap linki yasaktır lütfen farklı bir iletişim yöntemi seçiniz, düzenlendi.
Buğrahan bey. Online süreniz az olduğu için GM Olmak istiyorum konunuza talep gelmiyor olabilir mi ??
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)