Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

13 Yıl Tecrübesi + Ortak arayanlar bakabilir.

Bekir.CANPOLAT

ᴋᴇʏғɪɴᴇ ᴅüşᴋüɴ ᴀᴅᴀᴍ
Fahri Üye
Konular
1,313
Online süresi
1ay 5g
Reaksiyon Skoru
1,502
Altın Konu
15
Başarım Puanı
332
TM Yaşı
12 Yıl 10 Ay 14 Gün
MmoLira
1,602
DevLira
41

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Adınız : Bekir CANPOLAT.
Yaşınız : 23
Yaşadığınız Yer : Eskişehir
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Hep kendi serverlerimi yönettim ve +2K sunucuda ortak görev aldım.
Günlük Online Süreniz : Sabah 09:00 akşam 20:00 İsteğime göre gece 12'ye kadar.
İletişim Adresleri : skype: bekir.canpolat27
Diğer ;

Evet arkadaşlar. Kendimi diğer kısmına sakladım malum yukarı pek bişey sığdıramıyoruz.
13 senedir metin2 oynuyorum. Arada bir verdiğim molalar dışında 2004den beri internet kafelerde abilerimize 50 kuruşluk uzatır mısın abi derken bile gözümü kestiğim slotlardan ayırmadığımı bilirim. İsimlerini aklımda tutamadığım bir sürü büyük köklü serverlarda oyun içi gmlik yaptım. Gmlik yaptığım sunucular çok azdır , Sanal alem beni tanır ve bilir , Kendi serverlerimi açmaktan sıkıldım biraz sanalda serveri olupta gmye ihtiyacı olan insanlara yardım etmek anlamında gmlik yapmak istiyorum Açıkcası ben esnaf'ım Oto kiralama işi yapıyorum fakat iş yerimde sürekli pc'de oldugumdan dolayı can sıkıntısından yapabilecek başka birşey yok. Birlikte çalışıp arkadaştan kardeşten öte olduğum onlarca server sahibiyle tanıştım. Nacivat Filezilla Putty gibi programları çok kullandım hepsi hakkında bilgim var. Atakserver mıydı neydi edit yapma programı yokken ben nacivattan edit yapardım kendime :) Bu arada mesleğim Oto kiralama, Bilgisayar programlama okudum. Metin2ye olduğu kadar bilgisayarlara, işletim sistemlerine de ilgim vardır. Gelelim hepinizin merak ettiği soruya. Neden kendin server açmıyorsun ? veya açıyorsunda neden gmlik yapmak istiyorsun , Evet arkadaşlar ben kendım server acmakdan sıkıldım açıkcası piyasada gm ıhtıyacı olan bır cok sunucu gördum ve ıstedıklerı gm yok , Ben bu sunuculara yardım etmek anlamında bu konuyu oluşturdum & Bilişim'dede çok çalıştım ve bilişim elemanı arayanlarda bana ulaşabilir. :) Arkadaşlar benim burdaki amacım kendimi övmek falan değil, sadece diğer tecrübeli olup ta olmayan, reklamcıyım diyip te daha tm üyesi olmayan vs. ergenlerden olmadığımı belirtmek istiyorum. Bu arada mesleğim kesinlikle reklamcılık değildir. Görevimi Oyun İçi GM olarak devralıyorum, kesinlikle para teklif etmiyorum / para teklifi almıyorum. Bu bir oyundur arkadaşlar server ne kadar büyük olursa olsun, ne kadar kalabalık olursa olsun GM lik yapmak için asla ücret almam.
Gelin biraz da neler yapacağımdan / yapmayacağımdan bahsedelim.

1; Kesinlikle küfür, argo, aşağılayıcı, ırkçı veya bunun gibi davranışlar göstermem. Userlarla ve diğer görev arkadaşlarımla saygı çerçevesinde konuşur, kesinlikle ahlak çerçevemi aşmam.
2; Oyun içi GM teknisyen değildir arkadaşlar. Oyun içi GM; eventlere, userların problemlerine, oyun içi buglara, hile / bot kullananlara vs bakar. Teknisyen ise Nacivat ve Filezilla üzerinden serverla ilgili dosyalarda oynama ve düzeltme yaparak oyunun gidişatını user doğrultusunda düzenler.
3; Oyun içi GM olarak ta görev alsam, sadece yukarda yazdıklarımı değil, bilgimin yettiği kadar teknisyen olarak ta yardımcı olabilirim.
4; Kesinlikle ve kesinlikle userlara item yang exp yardımında bulunmam, dediğim gibi sürekli bi server yönetmiş insanım ben piyasa beni az çok tanır zaten iyi veya kötü..
5; Güvenmediğim, konuşması ve davranışları bozuk insanlarla asla iş yapmam.
6; Reklamcı değilim, ama serverın reklamlarında elbet yardımcı olurum. Ama özellikle reklamcı arayanlar lütfen güzel parmaklarını yormasınlar :)
7; Oyun içinde her türlü bilgiye ve ayrıntıya sahibim, userlara bu doğrultuda yardımcı olurum.
8; Serverın hangi özellikte olduğu o kadar önemli değil, ama ortalama online oyuncu sayısı 200 den aşağı ve 1-2 aylık sunucularda GM'lik yapmak istemem. :)
9; Kesinlikle dürüst ve açık sözlü bi insanımdır. Karşımdaki kim olursa olsun saygı çerçevemi aşmadan ne söylenmesi gerekiyorsa söyler asla çekinmem.
10; Yalandan nefret eder yalancı insanlarla asla iş yapmam.

Şimdilik bu kadar geldi aklıma. :) Özel mesaj yerine skype tan ulaşabilirsiniz. Skypeda 7/24 aktifim telefona da bildirim geliyor istediğiniz zaman ekleyebilir, sadece gmlik için değil aklınıza takılan herhangi bir şey için de istediğinizi yazabilirsiniz. İyi forumlar, iyi oyunlar! ^^
;)
-İyi forumlar!

Son düzenleme:
++++++++++++++++

++++++++++++++++++++

2004'de Metin2 yoktu bilgilendireyim dedim 2005 yılının Mart ayında Ymir Entertainment Co. Ltd. şirketi tarafından Kore'de yayına başladı. 2006 yılında Gameforge 4D GmbH tarafından satın alındı ve 17 dilde hizmet vermeye başladı. Türkiye'yede 2006'da gelmiş demek oluyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri