HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız : ALİ
Soyadınız : KAYALI
Yaşınız : 28
Yaşadığınız Yer : Bursa
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Kendi oyunum 3 defa oldu.Toplamda 15 serverde uzun süreli(server kapanana kadar) görev aldım , 6 YILDIR GM LİK İŞİNDEYİM
Günlük Online Süreniz : Hafta İçi 10-12 Saat --- Hafta Sonu 12-14 Saat
Özellikleriniz :(Putty-FTP-Navicat Dosyalarından Vb.) , VE OYUN İÇİ OYUNCU İLE OLAN Diyologum GüzeldirFrumlarda Güzel iş Yaparım OYunuzu sevdirmeye çalşırım beni piyasa bilen biliyodur uzun lafın kısası ciddi düşünen arkadaşlar eklesin görüşüp konusalım
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Manyas21093 / Skype
Diğer / Ek : ÖNEMLİ : BENİ YETKİLİ OLARAK SERVERİNDE GÖRMEK İSTEYENLER ÖNCELİKLE BELİRTMEK İSTERİMKİ BÜYÜK PROJELER OLMALI +300 ONLİNE OLMUCAK SERVERLARA EMEK VERMEM CİDİ OLCAKLAR EKLESİN KONUSALIM
Soyadınız : KAYALI
Yaşınız : 28
Yaşadığınız Yer : Bursa
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Kendi oyunum 3 defa oldu.Toplamda 15 serverde uzun süreli(server kapanana kadar) görev aldım , 6 YILDIR GM LİK İŞİNDEYİM
Günlük Online Süreniz : Hafta İçi 10-12 Saat --- Hafta Sonu 12-14 Saat
Özellikleriniz :(Putty-FTP-Navicat Dosyalarından Vb.) , VE OYUN İÇİ OYUNCU İLE OLAN Diyologum GüzeldirFrumlarda Güzel iş Yaparım OYunuzu sevdirmeye çalşırım beni piyasa bilen biliyodur uzun lafın kısası ciddi düşünen arkadaşlar eklesin görüşüp konusalım
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Manyas21093 / Skype
Diğer / Ek : ÖNEMLİ : BENİ YETKİLİ OLARAK SERVERİNDE GÖRMEK İSTEYENLER ÖNCELİKLE BELİRTMEK İSTERİMKİ BÜYÜK PROJELER OLMALI +300 ONLİNE OLMUCAK SERVERLARA EMEK VERMEM CİDİ OLCAKLAR EKLESİN KONUSALIM
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)