- Konular
- 82
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 825
- Altın Konu
- 16
- Başarım Puanı
- 239
- MmoLira
- 4,621
- DevLira
- 12
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar kimsenin kimseyle işi olması herkez kendi çapında eğlensin eğlencesine baksın herkes dilediğini paylaşır paylasmaz ona kalmis birşey herkez emeğinin çöp olmasını herkezin elinde olmasını istemez bu ayrı mesela size verilen herhangi bir söz yok söz vermemiş illa paylaşıcam diye ve asıl kelam Coresiz paylaşımı yaparsa bekleriz isteriz o fakat hani milleti illa toplamasına gerek yok çünkü herkes iyi bir birşeyle baslamak ister. (Taraf tutmuyorum görüşüm herkese )
Hocam mesele paylaşım değil orası ayrı bir dünya hiç girmeyelim oraya
Sadece @040 hocamızın arkadaşımızı aşağılarcasına yorumlar yapması ve öfke kusmasıdır.
Sadece @040 hocamızın arkadaşımızı aşağılarcasına yorumlar yapması ve öfke kusmasıdır. - Katılım
- 26 May 2014
- Konular
- 32
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 256
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 12 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 7,443
- DevLira
- 15
Lütfen daha fazla konuyu uzatıp Helia01'in konusunu kirletmiyelim.
- Konular
- 81
- Reaksiyon Skoru
- 418
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 174
- MmoLira
- 59
- DevLira
- 50
Lafı uzatmıycam kimseyi ne aşağıladım ne öfke kustum.
Bilmeyene bilmiyorsun demek aşağılamak değil.
Bu zamana kadar binlerce kişiye destek sağladım.
8 server açtım 13 serverde görev aldım. 10 yıllık oyuncu 6 yıllık geliştiriciyim(son 2 yıldır forumda aktifim). 8 yıldır da bu forumdayım. Tecrübem çoğu kişiden fazladır. Bilgiden bahsetmiyorum. Yanlış anlaşılmasın.
Yüzlerce arkadaş edindim çoğuyla yüz yüze bile görüştüm.
Yardımseverlik hayırseverlik adına hakkımda yorum yapmazsanız sevinirim. Karakterimin tespiti yapmak için önce benimle diyalog kurmanız gerekiyor. Havadan yok Şöylesin yok böylesin demek sizin adınıza hata olur.
Benim filesi paylaşıp paylaşmayacağımla ilgileneceğinize gidin kendi filesinizi yapın.
34k ' da diff yazarken siz daha hamachi server kuruyodunuz.
@yugi73 benim kafamda bi gurur kaynağı. Adamın sistemleri warez olmasına rağmen. Ne sistem yazmayı ne de insanlığı bıraktı. Sistem yazabilen türk arkadaşlardan birisidir. Hevesini aldığı zaman yapamam dediği yoktur.
@Pasha37 Koray olmasaydı eğer siz daha hamachiye devam ediyordunuz. Koraya kimsenin ego demeye hakkı yok adam yapıyor istediği gibi ego da yapar kimseyi ilgilendirmez. Piyasadaki fixlerin çoğu koraydan çıktı. Kullandığınız o sistemlerin babasıdır Koray. Korayı beğenmeyenlere sesleniyorum Koray olmasa siz daha normal pazar kurup pazar pazar gezmeye devam ederdiniz. Cache nedir bilmezdiniz.
@hek66 @smartface tanıyabileceğiniz hayal gücü yüksek adamlardan birisidir. Bu adamın değerini de bilemediniz.
Ya daha çok kişi sayarım.
Koray, ömer, muhammed, mehmet, burak, abdulkadir, mustafa, Safa ve nicelerini tanıdım bu forumda. Neden ayrılıp hepsi kendi sinesine çekildi haberiniz var mı hiç?
Hevesler tek tek yerle bir oldu. Kimse araştırmak öğrenmek istemiyor. Hazıra konuyorsunuz bir de bi sorun çıkınca küfürler saydırıyorsunuz.
İsmini verdiğim arkadaşlarımla cidden gurur duyuyorum belki de en iyisini yaptılar her şeyden el ayak çekmekle.
Sağlıcakla..
8 server açtım 13 serverde görev aldım. 10 yıllık oyuncu 6 yıllık geliştiriciyim(son 2 yıldır forumda aktifim). 8 yıldır da bu forumdayım. Tecrübem çoğu kişiden fazladır. Bilgiden bahsetmiyorum. Yanlış anlaşılmasın.
Yardımseverlik hayırseverlik adına hakkımda yorum yapmazsanız sevinirim. Karakterimin tespiti yapmak için önce benimle diyalog kurmanız gerekiyor. Havadan yok Şöylesin yok böylesin demek sizin adınıza hata olur.
Benim filesi paylaşıp paylaşmayacağımla ilgileneceğinize gidin kendi filesinizi yapın.
@yugi73 benim kafamda bi gurur kaynağı. Adamın sistemleri warez olmasına rağmen. Ne sistem yazmayı ne de insanlığı bıraktı. Sistem yazabilen türk arkadaşlardan birisidir. Hevesini aldığı zaman yapamam dediği yoktur.
@Pasha37 Koray olmasaydı eğer siz daha hamachiye devam ediyordunuz. Koraya kimsenin ego demeye hakkı yok adam yapıyor istediği gibi ego da yapar kimseyi ilgilendirmez. Piyasadaki fixlerin çoğu koraydan çıktı. Kullandığınız o sistemlerin babasıdır Koray. Korayı beğenmeyenlere sesleniyorum Koray olmasa siz daha normal pazar kurup pazar pazar gezmeye devam ederdiniz. Cache nedir bilmezdiniz.
@hek66 @smartface tanıyabileceğiniz hayal gücü yüksek adamlardan birisidir. Bu adamın değerini de bilemediniz.
Koray, ömer, muhammed, mehmet, burak, abdulkadir, mustafa, Safa ve nicelerini tanıdım bu forumda. Neden ayrılıp hepsi kendi sinesine çekildi haberiniz var mı hiç?
Hevesler tek tek yerle bir oldu. Kimse araştırmak öğrenmek istemiyor. Hazıra konuyorsunuz bir de bi sorun çıkınca küfürler saydırıyorsunuz.
İsmini verdiğim arkadaşlarımla cidden gurur duyuyorum belki de en iyisini yaptılar her şeyden el ayak çekmekle.
Sağlıcakla..
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 43
- DevLira
- 0
İyi Aferinmi diyelim kendini bişey sanıpta konuyumu kirletiyorsun hasarlı bozuk files paylaştın diye kimseye iyilik severlik yapmaLafı uzatmıycam kimseyi ne aşağıladım ne öfke kustum.
Sağlıcakla..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)