- Konular
- 81
- Reaksiyon Skoru
- 418
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 174
- MmoLira
- 59
- DevLira
- 50
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkes hayalleri etrafında dönüyor.
Siz hayale devam biz yapınca izlersiniz hep.
Siz hayale devam biz yapınca izlersiniz hep.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 11m 39s
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 101
- DevLira
- 0
Moruk bende sana kimsin demek isterdim fakat seni tanıyorum galiba... Sen şu twitcher Ferit değil misin? Metin2 ile ilgilendiğini bilmiyordum. Biraz özgün olalım sonra başkasını eleştirelim bence.Sen kimsin ki insanlara ders veriyorsun güldürme ötede yaşa lütfen daha yaptığınız filesler adam gibi degil ki siz adam olasınız...
Ha bu arada kimseden taraf değilim. @040 nickli arkadaşımızın filesin güncel halini paylaşıcam deyip paylaşmamasını (oylama yapmıştı) bende rant için olduğunu düşünüyorum. Kendisi her ne kadar bilinçli bir kitleden bahsediyor olsa da 10 yıllık metin2 oyuncusu olarak ne oyuncu tarafında ne geliştirici tarafında bahsettiği kitleye rastlamadım. Kendisi biraz araştırılmasını talep ediyor anlıyorum. Gelip kendisine soru soran kişilerin yazılım bilgisi yok, oyunu oynayıp biraz para kazanmak ve server açmak isteyen veletler soruyor. Evet yok yazılım bilgileri sıfır. Biraz bilgisi olan kişilerde kendisine soru sormayacak kadar biliyor zaten.
Ortadaki ben çok biliyorum ben çok iyiyim tavırlarınızın bir geçerliliği yok arkadaşlar. Muhtemelen hayattaki tek başarınız files yapmak, elinde kimsede olmayan bir kaç sistem bulundurmanız falan. Zaten yeterince kanser olan kitleye sahibiz daha fazla tartışmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Birbirinize ya yardımcı olun ya da bir şey paylaşmayın gitsin. Gerek yok bu kadar öfkeye.
- Konular
- 82
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 825
- Altın Konu
- 16
- Başarım Puanı
- 239
- MmoLira
- 4,621
- DevLira
- 12
Moruk bende sana kimsin demek isterdim fakat seni tanıyorum galiba... Sen şu twitcher Ferit değil misin? Metin2 ile ilgilendiğini bilmiyordum. Biraz özgün olalım sonra başkasını eleştirelim bence.
Ha bu arada kimseden taraf değilim. @040 nickli arkadaşımızın filesin güncel halini paylaşıcam deyip paylaşmamasını (oylama yapmıştı) bende rant için olduğunu düşünüyorum. Kendisi her ne kadar bilinçli bir kitleden bahsediyor olsa da 10 yıllık metin2 oyuncusu olarak ne oyuncu tarafında ne geliştirici tarafında bahsettiği kitleye rastlamadım. Kendisi biraz araştırılmasını talep ediyor anlıyorum. Gelip kendisine soru soran kişilerin yazılım bilgisi yok, oyunu oynayıp biraz para kazanmak ve server açmak isteyen veletler soruyor. Evet yok yazılım bilgileri sıfır. Biraz bilgisi olan kişilerde kendisine soru sormayacak kadar biliyor zaten.
Ortadaki ben çok biliyorum ben çok iyiyim tavırlarınızın bir geçerliliği yok arkadaşlar. Muhtemelen hayattaki tek başarınız files yapmak, elinde kimsede olmayan bir kaç sistem bulundurmanız falan. Zaten yeterince kanser olan kitleye sahibiz daha fazla tartışmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Birbirinize ya yardımcı olun ya da bir şey paylaşmayın gitsin. Gerek yok bu kadar öfkeye.
Kardeşim durumu çok güzel özetlemişsin
Biz de onu diyoruz işte ne bu öfke böyle ? Paylaşmayacaksın o zaman. Eğer paylaşacaksan da dediğin gibi adam yazılım bilmiyor etmiyor soracak mecburen ve bunu göze alarak paylaşacaksın. Ha yok ben böyle istemem dersen de cevap vermeyeceksin o zaman @040 kardeşim. Boş yere millete öfkelenmek ve onların kalbini kırmak çok gereksiz bir davranış bence. Biraz daha esnek olmalısın bu konuda hocam.
Biz de onu diyoruz işte ne bu öfke böyle ? Paylaşmayacaksın o zaman. Eğer paylaşacaksan da dediğin gibi adam yazılım bilmiyor etmiyor soracak mecburen ve bunu göze alarak paylaşacaksın. Ha yok ben böyle istemem dersen de cevap vermeyeceksin o zaman @040 kardeşim. Boş yere millete öfkelenmek ve onların kalbini kırmak çok gereksiz bir davranış bence. Biraz daha esnek olmalısın bu konuda hocam.- Katılım
- 14 Nis 2015
- Konular
- 32
- Online süresi
- 7mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 406
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 11,343
- DevLira
- 0
Moruk bende sana kimsin demek isterdim fakat seni tanıyorum galiba... Sen şu twitcher Ferit değil misin? Metin2 ile ilgilendiğini bilmiyordum. Biraz özgün olalım sonra başkasını eleştirelim bence.
bu ferit değil feritin burda ne işi olur yahu
( sana katılıyorum )- Katılım
- 5 Şub 2018
- Konular
- 62
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 17d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 846
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,878
- DevLira
- 0
Arkadaşlar kimsenin kimseyle işi olması herkez kendi çapında eğlensin eğlencesine baksın herkes dilediğini paylaşır paylasmaz ona kalmis birşey herkez emeğinin çöp olmasını herkezin elinde olmasını istemez bu ayrı mesela size verilen herhangi bir söz yok söz vermemiş illa paylaşıcam diye ve asıl kelam Coresiz paylaşımı yaparsa bekleriz isteriz o fakat hani milleti illa toplamasına gerek yok çünkü herkes iyi bir birşeyle baslamak ister. (Taraf tutmuyorum görüşüm herkese )
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)