Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Arkadia2 Source [1-120] Whitout Bugs - Helia01 version.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Helia01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 331
  • Görüntüleme Görüntüleme 74K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben filesinize laf atmadım ki gerektiği gibi teşekkürümü de ettim sizlere konu içerisinde. Neden konuyu başka yöne çekiyorsunuz ? Filesin güncel halini paylaşmayacağınız apaçık ortadaydı. Tamamiyle reyting için olduğunu düşünüyorum bu davranışlarınızın. İnsanları azarlamanız felan hiç hoş değil. Kimseye cevap verme zorunluluğunuz yok. Bazı arkadaşlarımız konuyu okumadan direkt şu bozuk bu bozuk diyebiliyorlar. Ama sizin böyle sert çıkışlarınız doğru değil hocam. Kimseye böyle çıkışmaya hakkınız yok.
Emin ol paylaşmamak için hiçbir sebebim yoktu.
Dosyaları upload ettim linki hazır.
Fakat daha kimse konuyu okumadan filesi indir linkini arıyor. Bunu gördüm o sebepten paylaşmadım. Şuanlık da paylaşmayı düşünmüyorum.

Emin ol paylaşmamak için hiçbir sebebim yoktu.
Dosyaları upload ettim linki hazır.
Fakat daha kimse konuyu okumadan filesi indir linkini arıyor. Bunu gördüm o sebepten paylaşmadım. Şuanlık da paylaşmayı düşünmüyorum.
Hocam ben paylaşın veya paylaşmayın demiyorum. Hikaye bunlar :) Sadece insanları kendinizden aşağı görmeyin diyorum. Hiç birimize bildiklerimiz vahiy inmedi. Kurcalaya kurcalaya, araştıra araştıra öğrenmeye çalışıyor bir çoğumuz. Sizin insanların şevkini kıracak cümleler kullanmanız hoş değil onu belirtmek istiyorum.

Hocam ben paylaşın veya paylaşmayın demiyorum. Hikaye bunlar :) Sadece insanları kendinizden aşağı görmeyin diyorum. Hiç birimize bildiklerimiz vahiy inmedi. Kurcalaya kurcalaya, araştıra araştıra öğrenmeye çalışıyor bir çoğumuz. Sizin insanların şevkini kıracak cümleler kullanmanız hoş değil onu belirtmek istiyorum.
Herkesin düşüncesi farklı.

Herkesin düşüncesi farklı.
Kesinlikle herkesin düşünceleri farklı ona bir itirazım yok. Ama her şeyden önce insanların birbirine saygılı olması gerektiğini düşünüyorum.

@sananebak nitelikli kitle ne zaman oluşur biliyor musun?

O soru cevap bölümünde ifdefi yanlış yazıp da konu açılmadığı
Klavyede tuşa yanlışlıkla basıp kodları bozup konu açılmadığı
Filesi nasıl kurarım gibi saçma sapan soruların olmadığı
Sistem paylaşıldığı zaman sorunlarını haykırmak yerine çözümler üretildiği
Her şeyin çıkar ilişkisi olmadığı
Emeklere saygı duyulduğu zaman paylaşırım.

Seneye için güzel planlarım var. Allah'ın izniyle eli mause tutan çoğu kişiyi build yapabilir files kurabilir hatanın nerden kaynaklandığını bulabilir nitelikte kişilere çevireceğim.
Sen kimsin ki insanlara ders veriyorsun güldürme ötede yaşa lütfen daha yaptığınız filesler adam gibi degil ki siz adam olasınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri