HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Farkındaysan , ben adam olanlara sistem satıyorum sizin gibi , öyle sağ solda arkadaşlarına atanlara deil, ayrıca biri verdi iyikide sorunlu vermişim sorunlu vermesem bu sefer siz emeğiniz olmadan bişey etmeden sistemi kurup önünüze bakıp gidecektiniz , böyle olması iyi oldu.
Artık kim paylaştırdıysa Allaha' Havale ediyorum. Beni Bilen Bilir , Ben hiçbir zaman hava vs atmam işte sanal ortamda kimseye güven olmaz güven olmadığı için bu durumu yapıyorsun.
Okadar yazmışsın ama boş yazmışsın hep kardeş bu alan kişiye yazık değil mi asıl o iyi yapmış bozuk vermişsin sen hakka girmişsin adam almış senden ister atar ister satar ister paylaşır sen araba alınca adam sana satma tkslama diyormu ona geçiyor İstediniz yapar helal olsun valla senin yaptığın ayrı bir ... sistem yapmışsın satıyorsan adam gibi sat
Okadar yazmışsın ama boş yazmışsın hep kardeş bu alan kişiye yazık değil mi asıl o iyi yapmış bozuk vermişsin sen hakka girmişsin adam almış senden ister atar ister satar ister paylaşır sen araba alınca adam sana satma tkslama diyormu ona geçiyor İstediniz yapar helal olsun valla senin yaptığın ayrı bir ... sistem yapmışsın satıyorsan adam gibi sat
Hasan sen ne diyorsun ? Kafan yerindemi araba ile sanal ortamdaki bi sistem aynı şeymi ?
Hasan sen ne diyorsun ? Kafan yerindemi araba ile sanal ortamdaki bi sistem aynı şeymi ?
Para vermiyor Musun
Ha bu arada beni hiç bir sistem ilgi alaka etmez bıraktım şuan zabıta olarak görev yapıyorum mt2 defteri bitti sıkılınca girip bakıyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)